Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan donnaruma gs de haberini paylassam sabahın şu saatlerinde bu kadar bildirim almazdım

Ekli dosyalar

• IMG_9537.webp
    IMG_9537.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 38
Tzolakis'i forumun büyük çoğunluğu ben dahil malum takımın Olimpiakos ile İstanbul'da yaptığı maçtan hatırlıyor. Normalde yedek kaleciydi. O maçla başlayan yukarı doğru giden bir ivmesi var. Kafamda tek bir soru işareti var iyi kaleci olarak gördüğümüz Tzolakis nasıl Yunanistan milli takımının as kaleci olamadı.

Tzolakis'i forumun büyük çoğunluğu ben dahil malum takımın Olimpiakos ile İstanbul'da yaptığı maçtan hatırlıyor. Normalde yedek kaleciydi. O maçla başlayan yukarı doğru giden bir ivmesi var. Kafamda tek bir soru işareti var iyi kaleci olarak gördüğümüz Tzolakis nasıl Yunanistan milli takımının as kaleci olamadı.

@Emir Sato bu başımıza belli etti

çocukda kaleci fiziği bile yok bodur birşey

mis gibi ederson varken kimlerle uğraşıyoruz resmen

Bir kac gün önce dedim fb edersonu da alir diye. Cok güzel biz anca eylülde baslariz bi iki oyuncu almaya. Onlarda cöp olur, biri cl icin yetismez

Formda olsun bu ilk 11'le şampiyon olursun ligde, net.

Barış-Yunus-Sane gibi 3'lü (Osi'yi saymadım daha) hangi takımda var?
Hangi takımda Torreira-Lemina gibi 2'li tandem var.
Hangi takımda Sanchez gibi stoper, Jakops gibi sol bek var?
Hangi takımda Sara gibi duran top kullanıcısı var?

Sane geldi, 75 milyon euroya Osi alındı. Real Madrid değiliz bazı şeylerin geç kalınması böyle bi dönemde normal
Hatirlatmakta fayda var: muslera uzun süre sakatlandiktan sonra ligide vermistik, hatta 4-5. e kadar düsmüstük. Kalecin iyi degilse hicsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt