Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson u da kiralık istiyorlarmis kimse bizden oyuncu alırken para vermek istemiyor.
Morata kalsin istediğimiz paraları vermiyor iseler

haziranda 3-4m bonservise Sommer indirsek şimdi sağ bek stopere güzel para harcardık

Morata'nin gonderilmesini istemiyor ki teknik ekip zaten. Icardi daha henuz hazir degil, Eylul ayindan once de sahalara donmemeli deniliyor ki oynamaya baslasa yine tam hazir hale gelmesi Ekim'i bulabilir..

Senin CL maclarin var, lig basliyor bu hafta. Elinde Osimhen haric baska golcun yok. Baris oynar, Ahmed oynar, evet oynar ama gol atamaz. Baris golcu degil, tum sezon forvete koy 10 golu anca bulur. Yani cozum olamaz. Como cok istiyorsa verecek parayi.

bu işin sonu Ortega gibi alt sınıf bir kaleci,Boey, ahmetcan kaplan ve alt sınıf komisyonu bol bir orta sahaya doğru gidiyor allah korusun

Morata'nin gonderilmesini istemiyor ki teknik ekip zaten. Icardi daha henuz hazir degil, Eylul ayindan once de sahalara donmemeli deniliyor ki oynamaya baslasa yine tam hazir hale gelmesi Ekim'i bulabilir..

Senin CL maclarin var, lig basliyor bu hafta. Elinde Osimhen haric baska golcun yok. Baris oynar, Ahmed oynar, evet oynar ama gol atamaz. Baris golcu degil, tum sezon forvete koy 10 golu anca bulur. Yani cozum olamaz. Como cok istiyorsa verecek parayi.
Peki Morata giderse oyuncu alacagiz mi yerine?

şöyle baktım 12 oyuncu gönderip 5 oyuncu almamız lazım hoca cidden gereksiz kalabalıkta antrenman yaptırıyor takımı

Morata yı 6 ya salmamak gayet mantıklı. bugün Morata gibi adamı 10m a bulamazsın.

Kaleciyi 23 yaş altı çekersek, Zaniolo ve Morata'yı gönderip ön bölgenin her yerinde oynayan joker bir hücum oyuncusu kiralarız diye düşünüyorum Nkunku tarzı

Kaleciyi 23 yaş altı çekersek, Zaniolo ve Morata'yı gönderip ön bölgenin her yerinde oynayan joker bir hücum oyuncusu kiralarız diye düşünüyorum Nkunku tarzı
Nkunku hala kulup ariyor, neden kimse almadi o da enteresan aslinda kotu oyuncu degil.

Hocam yabanci sayısı adina bence gitmesi iyi olur diye düşünüyorum ben yazdiklarinizdan bagimsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt