Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Tzolakis mi 30 yok kalsın baba o zaman20 istediklerini kim soyluyor? En son 30'lar konusuluyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tzolakis mi 30 yok kalsın baba o zaman20 istediklerini kim soyluyor? En son 30'lar konusuluyordu.
2027 yaziyor tmde. Bi sene mi uzattilar bilmiyorum ki. O na göre baktim zatenYav yeni sozlesme yapmadilar mi onunla?
Gecen ay yeni 2 senelik sozlesme yaptilar iste.2027 yaziyor tmde. Bi sene mi uzattilar bilmiyorum ki. O na göre baktim zaten
Peki Morata giderse oyuncu alacagiz mi yerine?Morata'nin gonderilmesini istemiyor ki teknik ekip zaten. Icardi daha henuz hazir degil, Eylul ayindan once de sahalara donmemeli deniliyor ki oynamaya baslasa yine tam hazir hale gelmesi Ekim'i bulabilir..
Senin CL maclarin var, lig basliyor bu hafta. Elinde Osimhen haric baska golcun yok. Baris oynar, Ahmed oynar, evet oynar ama gol atamaz. Baris golcu degil, tum sezon forvete koy 10 golu anca bulur. Yani cozum olamaz. Como cok istiyorsa verecek parayi.
Bilmiyorum. Buyuk ihtimal kimse alinmaz.Peki Morata giderse oyuncu alacagiz mi yerine?
bonservisi bizde değil o hususu atlamayalımMorata yı 6 ya salmamak gayet mantıklı. bugün Morata gibi adamı 10m a bulamazsın.
Morata yı 6 ya salmamak gayet mantıklı. bugün Morata gibi adamı 10m a bulamazsın.
Nkunku hala kulup ariyor, neden kimse almadi o da enteresan aslinda kotu oyuncu degil.Kaleciyi 23 yaş altı çekersek, Zaniolo ve Morata'yı gönderip ön bölgenin her yerinde oynayan joker bir hücum oyuncusu kiralarız diye düşünüyorum Nkunku tarzı
Hocam yabanci sayısı adina bence gitmesi iyi olur diye düşünüyorum ben yazdiklarinizdan bagimsizMorata'nin gonderilmesini istemiyor ki teknik ekip zaten. Icardi daha henuz hazir degil, Eylul ayindan once de sahalara donmemeli deniliyor ki oynamaya baslasa yine tam hazir hale gelmesi Ekim'i bulabilir..
Senin CL maclarin var, lig basliyor bu hafta. Elinde Osimhen haric baska golcun yok. Baris oynar, Ahmed oynar, evet oynar ama gol atamaz. Baris golcu degil, tum sezon forvete koy 10 golu anca bulur. Yani cozum olamaz. Como cok istiyorsa verecek parayi.
İsmi cikmamis kaleciler kim acaba