Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg Zabarneyi alinca Safonovu gondermek zorunda kalmis muhtemelen bize gonderirler..
Bu arada Zabarnyi bence Reale giden o İspanyoldan daha iyi bir stoper cok sevindim Luis Enriqueyle calisacak olmasina

sercanın haberine göre biz edersonu aldık diye yorumluyorum

sanede de aynısını yaptı

muslera bize gelirken bile baya bilinen bir kaleciydi uruguay mt iyi maçlar oynamıştı

mondragon da kolombistan milli takımında cordoba'nın yedeği idi. hiçbir transfer için direkt bir korelasyon yoktur mason.

forvetin osimhense
kalecin ya edersondur ya donnarumma

aşağısını kabul etmiyorum

kaleci işi sıkıntı

öyle her gence güvenip 20-30 bayılamazsın

hele bizim futbol cahili scout ekibşne güvenip hiç almaman lazım!

gs kendi işine bakıyor,

gidiyor icardi buluyor, osimhen mucizesi denk geliyor onu kovalıyor, alt liglerden barış, kerem buluyor. yapılanacağım diyor gidiyor nelsson buluyor, marcao buluyor, gedson buluyor. arada tutmayanlar da oluyor cicaldau-morutan gibi...

bu transferlerin içinde ne fb var, ne de herhangi bir rakip ile ilgili bir durum. kendi fresh politikası değil mi?

fb ne yapıyor, elinde özil varken, pelkas varken gidiyor sırf gs almasın diye 2 kat para verip kahveci alıyor. gs'ın kaç yıl önce verim aldığı bruma'ya, rodriguez'e gidiyor. bjk'in 10 yıl önce 20 yaşında şov yaptırdığı talisca'dan 31 yaşında medet umuyor. gs-çalhan işi çıkıyor gidiyor ona salça oluyor. kerem'e gidiyor. her zerresinde toksisite, her zerresinde gs kompleksi var.

e şimdi bir taraf tertemiz bir trafik içindeyken, diğer taraf tamamen bir bok çukurunun içinde debeleniyor.

sosyal medyada sidik yarıştıran fanatik ergenlerin ihniyetiyle kulüp mü yönetilir allah aşkına? :d

Ederson, Fenerbahce'yi reddetti. (S. Horozoglu)

Boey konusunda hareketlilik bekliyorum Marsilya Weah'ı aldı, bence Boey'i alacağız Okan hocanın aklında kesin Boey var

İlkay’ı bizimkiler mi düşünmüyor yoksa İlkay mı gelmek istemiyor anlamadım. Bu konuda hiç girişim yok gibi. Şuan için en az bonservisle alabileceğimiz oyunculardan biri. Şuanki yapıya da cuk diye oturur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt