Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Majecki
Carnesecchi
Luiz Júnior
Álex Remiro

Bunlarin da ismi gecmedi/gecmiyor mesela.

günayla mutluluklar ozaman
Ne alaka yaw? Ben Günay ile devam edelim mi dedim?

Forvetin Osimhen ise kalecin Donnarumma olmalı mantığı doğru bir mantık değil diyorum.

Ya Donnarumma ya Günay mı bu işin sonu :d

Herkese 10 10 maaş veremeyiz.

Bir sürü daha uyguna bitecek iyi kaleci bulunur.

Hatta Mondragon örneğini verdim, Kolombiya milli takımında Cordoba'nın yedeğiydi ama gayet de iyi performans verdi işte gelip.

Forvetin Osimhen ise kalecin Donnarumma olmalı mantığı doğru bir mantık değil diyorum.

Hatta Mondragon örneğini verdim, Kolombiya milli takımında Cordoba'nın yedeğiydi ama gayet de iyi performans verdi işte gelip.

Mondi iyi kaleciydi ama Cordoba gerçekten gereksiz iyi ayakları olan bir adamdı ya.

Yeri gelmişken

Forumda bu rfid kart yapan yada tanıdığı olan var mı ya. Baskılı bir kart lazım bana bin tane kadar gerekiyor. Tek görsel basılacak.
Bilen var mı ya.

Adamların stratejik olarak bir bölgeyi eksik bırakmak gibi bir huyu var. Bu sene bek doldurulur muhtemelen kale eksik kalan yer olacak.

velicim bu kulubu bilmiyormuş gibi konuşuyorsun

adam akıllı birini alamazlar günay oynar

aynısını sağbekde yaşıyoruz

kaan oynuyor

wan bissakka fırsatı doğdu
alamadılar sonra yok jelertler yok frankonlar

bu kulubu ben biliyorsam isimli birini almadıkları sürece günay oynar !

yani çok alaka

bunlara güvenip genç kalecimi alknır ya !

burada şu genç kalecileri övenler bize jelertleri frankonlarıda övüyordu
hiç utanmıyorlarda

yemezler!

Osimheni satıp Günay ayarında bir forvet alalım anlamı çıkardım, hatta bu mesajındaki gizli özne de Halil Dervişoğlu gibi geldi bana

Kaleciye 7-8 maas verilmez bu arada, verilmemeli de. Bokunu cikartiyorsunuz bazen daha 3 ay oncesine kadar 5 milyon euro maas verilir mi bu paralar cok denilince simdi 7-8-10 falan konusuluyor. Super mantiksiz hale geldi durum. Yok Donnarumma'yi alalim, nereye aliyoruz? Buna cift haneli maas mi verelim? Bonservisi de elinde degil, bir de bonservis vereceksin.

Osimhen veya Icardi tarzi bir transfer olmadigi surece bu sekilde maaslar verilmemeli.

Kaleci isine gelirsek Ederson'u isterim ama 5-6 milyon euro maasa geliyorsa gelsin. Oyle 10 milyon euro maasi gitsin Arabistan'da baksin o zaman.

Olmuyorsa dun de dedigim gibi genc kalecilere yonelmekte fayda var, bonservisi yuksek olmasi problem degil en azindan maasi 2 milyon euro bandinda olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt