Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demek istedigini anladim ama zaten listene gore transfer politikan olmali. Yani salliyorum kaleceye ayrilan butce 20 milyon euro, bek transferine 10 milyon euro, orta saha da 10 milyon euro gibi.

Burada 2-3 milyon euro oynama olabilir ama bir anda 20 milyon euroluk bek transferi cikmaz mesela, o yuzden diyorum bunlari ayni anda yurutmek gerekiyor illa birinin oncelikle bitmesini beklemeden.
Öncelik mevkilere göre gidiyorlar bu sene.

İlk aşama bitti, şimdi kaleci sağ bek

Sonra da stoper ve orta saha

Doğru yanlış ama bir strateji var

75e Osi alınınca çok da bir şey diyemiyorum, güvenin dediler 1 ay daha beklenecek, herkes de tıpış tıpış bekleyecek yapacak bir şey yok.

Kerem işi yatacak gibi

Ama süreç şunu gösterdi. Kerem, Hakan ve İlkay’ın Galatasarayla ilişkileri zarar gördü. Yarın bize gelseler bile bu yönde bir sorun yaşanacak.

Belki de amaç buydu
Kesinlikle amac buydu hakan olayında space odalarında konuşanlar bile vardı, gs li oyunculara gereksiz yere teklif yapmaktan kendi ihtiyaçlarımızı alamıyoruz diye yaliya kiziyorlardi ki bencede doğru, yali osi ve sane olayından sonra ,ben şampiyon olamiyacam madem onlarda güçlenmesin daha fazla mantığına girdi cok bariz bu hatta sportif direktörün mounun filan taleplerini önemsiyor diyenle4 bile vardi

Okan Buruk efe,furkan ve adayı kazansın yeterli
İlkay falan umrumda değil

Kesinlikle amac buydu hakan olayında space odalarında konuşanlar bile vardı, gs li oyunculara gereksiz yere teklif yapmaktan kendi ihtiyaçlarımızı alamıyoruz diye yaliya kiziyorlardi ki bencede doğru, yali osi ve sane olayından sonra ,ben şampiyon olamiyacam madem onlarda güçlenmesin daha fazla mantığına girdi cok bariz bu hatta sportif direktörün mounun filan taleplerini önemsiyor diyenle4 bile vardi
Ben bunun sistematik ve bilinçli iş olduğunu düşünüyorum.

1-3 yıldır yurt içinden oyuncu alamıyoruz.
2-GS’de oynayan kim varsa lazım, değil bakmadan alıyorlar,
3-GS’li kim varsa teklif götürüyorlar.
4-GS’nin teklif ettiği her oyuncuya teklif verip fiyat yükseltiyorlar.

Bu strateji yüzünden anadolu kulüpleri sana futbolcu satamıyor, muhtemelen bunların hepsi iş adamı vs başına geleceklerden korkuyorlar. GS’de oynayanları alarak algı yaratıyorlar. Sen her oyuncuyu ederinden fazla para vererek transfer etmek zorunda kalıyorsun. Dünyaca ünlü Galatasaraylı isimlerin evine dönüşünü engelliyorsun.

Şu an steaa bukres macini izliyorum.ilkyari defans emre aşık servet,ikinci yarı meira ve emre gungor.ayhan ve baris ozbek sakat sanırım
Ortasahada topal var
Adnan Polat nasıl olur da sagbek stoper ve ortasaha almaz bu takıma!
@Hayri Cund

Keramettin adminin buchi labaya sövmesini okumaya geldik.

Düzeltme: Admin bekleyeceksiniz demiş.

Allah belasını versin bu hakemin.penaltiyi ve lincolne yapılan faulleri vermemis

Memesiz Mestan ı yunanlar da depiklemiş

Lincolnun yaptığı bağlantıya bak ya...lan paquetayi alın lan..o da olmadı nkunku alın

Ben bunun sistematik ve bilinçli iş olduğunu düşünüyorum.

1-3 yıldır yurt içinden oyuncu alamıyoruz.
2-GS’de oynayan kim varsa lazım, değil bakmadan alıyorlar,
3-GS’li kim varsa teklif götürüyorlar.
4-GS’nin teklif ettiği her oyuncuya teklif verip fiyat yükseltiyorlar.

Bu strateji yüzünden anadolu kulüpleri sana futbolcu satamıyor, muhtemelen bunların hepsi iş adamı vs başına geleceklerden korkuyorlar. GS’de oynayanları alarak algı yaratıyorlar. Sen her oyuncuyu ederinden fazla para vererek transfer etmek zorunda kalıyorsun. Dünyaca ünlü Galatasaraylı isimlerin evine dönüşünü engelliyorsun.
Ben burada fenere kızmam etik veya yanlış bir strateji yürütüyorlar yani ülke şartlarına uygun hareket ediyorlar yani bel altı vuruyorlar ,esas rezil kısım aynı olayi biz neden yapmıyoruz bunların talip olduğu önemli yerli yabancı her oyuncuya girip fiyat versek emin olun delirirler ki alsalar bile kol gibi zarar girer ,yönetim anlamında başarılı olunan tek konu yok ,medyada muhabir bir karı gs neler diyor suçlamalar küfürler vs ama kulüpten tek bir tepki bile yok yani bu dursun denen herif Okan hoca ve sonra yatıp kalkıp erdene dua etsin herif hiçbir bok yapmadan 3 senedir ekmeğini yiyor aklıma geldikçe kızıyorum

Zalgiris taraftarları, maçın başında sahaya bavullar fırlatarak teknik direktörü istifa davet etti

Suşi Laba yönetime mi güveniyor yoksa Osimhen'e söylediklerini mi anlatıyor bunu çözsek aslında gerçekleri de anlayacağız.

Bu arada 1 ya da 2 kontenjanı kesinlikle eylül başına bırakmayı doğru buluyorum, DK oynamak isteyen ama oynamayacağı için ayrılacak oyuncuların kiralanması için bir alan bırakılmalı, bu konuda en mantıklı bölgeler stoper ve orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt