Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelik mevkilere göre gidiyorlar bu sene.

İlk aşama bitti, şimdi kaleci sağ bek

Sonra da stoper ve orta saha

Doğru yanlış ama bir strateji var

75e Osi alınınca çok da bir şey diyemiyorum, güvenin dediler 1 ay daha beklenecek, herkes de tıpış tıpış bekleyecek yapacak bir şey yok.
Tabi bekleyecez elden baska birsey gelmez. Arada sövmemize izin verseniz daha da guzel beklenirdi admirim

Beklememize deger ins. Yumurtadan cuesta, sallai vari transferler cikarsa lufur kiyamet olur buralar

öyle de önceden çağırmayacak mı ülkeler oyuncuları

üstüne yorgun gelecekler falan

ben çok iyimser bakamıyorum.

özellikle avrupa'daki ocak maçlarına yorgun gelmeleri kötü olacak.
işte 1 hafta turnuva öncesi, (finale kaldığı senaryoda da) 1 hafta turnuva sonrası kaçırması ihtimaline karşı 2 hafta dedim. yorgunluk da olacaktır malesef. hiç etkisi olmaz demek istemedim, keşke böyle bir turnuva sezon içinde olmasaydı tabiki de.

bizden şimdilik lemina, jakobs ve osi olmayacak gibi görünüyor.

21 aralık - 18 ocak arası afcon:

gs-kasımpaşa (rams park)
gs-antep (rams park)

bu 2 lig maçına turnuva direkt denk geliyor. (bu iki maç iç saha olduğu için, bu oyuncularımızın muhtemel yokluğu biraz daha tolare edilebilir).

+1er hafta öncesine ve sonrasına (milli takımına katılma + dinlenme vs) eklersek,

antalya - dep
karagümrük - dep

düşük de olsa, bu maçlar da olmayacak olmaları ihtimal dahilinde.

işte 1 hafta turnuva öncesi, (finale kaldığı senaryoda da) 1 hafta turnuva sonrası kaçırması ihtimaline karşı 2 hafta dedim. yorgunluk da olacaktır malesef. hiç etkisi olmaz demek istemedim, keşke böyle bir turnuva sezon içinde olmasaydı tabiki de.

bizden şimdilik jakobs ve osi olmayacak gibi görünüyor.

21 aralık - 18 ocak arası afcon:

gs-kasımpaşa (rams park)
gs-antep (rams park)

bu 2 lig maçına turnuva direkt denk geliyor.

+1er hafta öncesine ve sonrasına (milli takımına katılma + dinlenme vs) eklersek,

antalya - dep
karagümrük - dep

bu maçlar da olmayacak olmaları ihtimal dahilinde.
Lemina'da var.

Kaan Ayhan'ın sağbek oynadığı bir Galatasaray görmek istemiyorum. Jelert'e bile razıyım.

Her yol sana çıkıyor aslanim

1754394018035.webp

evet. en az osimhen kadar önemli bir oyuncumuz. onu da ekledim orijinal posta. işte sırf bu yüzden bile, orta sahaya benzer profilde 2002 üzeri doğumlu bir takviye şart.
Göztepe- Nelsson haberleri de çıkıyorken Antony Dennis takası değerlendirilmeli düz kiralamak yerine. Lemina 1 maç kaçırır onun takımı erken elenir bence. Beni orada en çok korkutan zeminler.

Ahahhaha videonun sonunda hoca kolpacilari koymus.askin ates de var😂 O degilde marcao ve luyindamayi almadan önce izledigimiz oyuncular diye ipucu veryo.ortasaha ve kanat da istemiş ama almadilar tabi...

2030 bir tık fazla olmus 34 yasında atletizmi düşünce vasatlaşabilir. Hayırlı olsun diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt