Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe- Nelsson haberleri de çıkıyorken Antony Dennis takası değerlendirilmeli düz kiralamak yerine. Lemina 1 maç kaçırır onun takımı erken elenir bence. Beni orada en çok korkutan zeminler.
son derece ok olurum bu takasa. nelsson kabul etmeyecek gibi olursa, kutucu ya da jelert ile takaslamaya da ok'um. dennis (her ne kadar nijerya doğumlu olduğu için yaşı ile ilgili sapma ihtimali olsa da) iyi oyuncu.

Muslera nın bırakacağı belliydi. Araştırma yapılmalıydı. Galatasaray da atan tutan birarada olduğunda en başarılı zamanlarımız oldu. Yönetim 3 yıldır düşünüp bu işi organize etmeliydi
Ben Süper ligde hiçbir kulübün hiçbir zaman bir transfer listesiyle sezona basladigini düşünmüyorum.Mevki olarak şuraya buraya adam bakalım deyip menajerlerin önerisiyle adam alınıyor

safonov - bir çok açıdan, olma ihtimali en yüksek kaleci adayı bence. olursa da son derece ok'um ben.

ancak ben yine de bir şekilde yeni kalecimizin alisson becker olacağı gibi hissediyorum ya. sıfır mantık, sadece hissiyat.

plase hissiyatım ise kevin mier. :d

Ligin ilk haftalarını Günay'la kotarırız düşüncesi var herhalde yönetimde

Ahahhaha videonun sonunda hoca kolpacilari koymus.askin ates de var😂 O degilde marcao ve luyindamayi almadan önce izledigimiz oyuncular diye ipucu veryo.ortasaha ve kanat da istemiş ama almadilar tabi...

bu hesaplar işte şuan cago denen şahıs olarak devam ediyorlar hayatlarına

Ohh taraftar da yavas yavas kivama gelmeye baslamis acelemiz yok diyerek. 2 yildir musleranin ha birakti ha birakacak durumu belliyken kimse kaleci transferinin gecikmesini NORMALLESTIREMEZ!!!

Dostum bu sezon istisna sayilabilir..75 milyona dunyayi sarsan bir transfer yapildi Osimhen gelmeseydi bence 3-4 transfer biterdi simdiye .Acikcasi yonetime kizamiyorum cok buyuk bir para harcandi diger mevkiilerden kismak zorunda kaldik f/p transferi kovaladigimiz cok belli..
Asil taraftarda bir sikinti var Osimhen gelince saniyoruz ki kulup bir anda Real City butcelerine ulasti..Ben ahim sahim bir para harcayacagimizi dusunmuyorum beklentimi ona gore guncelledim Osimhen isi olunca..
Yoksa Ederson coktan idmana cikmisti kac kisiden duydum yonetim kaynaklı edersonla net anlasildi diye muhtemelen City 20 civari bonservis cekince yalan oldu

Kalan bütçede aslan payını
Kaleci mi
Stoper mi
Sağ bek mi harcamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt