Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safonov - bir çok açıdan, olma ihtimali en yüksek kaleci adayı bence. olursa da son derece ok'um ben.

ancak ben yine de bir şekilde yeni kalecimizin alisson becker olacağı gibi hissediyorum ya. sıfır mantık, sadece hissiyat.

plase hissiyatım ise kevin mier. :d

İlginc bir durum olustu Safanov icin..Bournemouthtan Ukraynali Zabarniyi aliyorlarmis..Zabarny de Rus bir oyuncuyla asla ayni kulupte oynamam diyormus saka degil ciddi ciddi bu konusuluyor..
Safonov su an iskartaya cikti ben de en yakin ihtimal onu goruyorum

Bizim beğenmediğimiz John Victor Premier Lig’e mi gidiyormuş?
Pl e giden her topcu iyi degil/pl seviyesi degil orhaaaaannnn. Bunu önce bi kabullenelim

Adamlar hersene böyle transferler yapip 1 sene sonra gönderebiliyorlar

Örn onyekuru, gomis, ndiaye, cenk. Örnekler coğaltilabilinir

Fbnin yerlilere yürümesini olası yabanci sınırı penceresinden değil de kaliteli yabancıların FByi ikna edememesi penceserisinden değerlendirmek lazım. Ama siz yine de kaos ve olumsuzluğa susadiginiz için yabancı sınırı geliyor diye ah vah edebilirsiniz. En iyi yerli rotasyonunun bizde olduğunu unutarak tabi. İşinize gelmez çünkü.

Forum pesimistler tarafindan sistematik bir şekilde zehirlenmistir. Bu ışığı Umut Gül denen adam yaktı peşinden mason ve musap gitti. Her hücreye yayilana kadar da durmayacaklar.
Direkt yabancı sınırına yormamak lazım ama yönetimin tetikte olması gerekir. TFF başında hamaset uzmanı bir kukla var sonuçta.

Kalan bütçede aslan payını
Kaleci mi
Stoper mi
Sağ bek mi harcamak lazım
abi ben direkt "şu mevki" diyemiyorum ya. ihtimalleri görmek lazım.

mesela stopere lucumi'yi alabiliyorsak, en büyük bütçeyi oraya açalım derim. ya da van bisakka gibi bir bek ihtimali mi oluştu, hiç acımadan ana bütçeyi o'na gömerim.

en büyük sorun an itibariyle kaleci gibi gözüküyor ama belki de kaleciyi 2-3 m euro kiralık +15 zorunlu opsiyon gibi bir formül ile çözeceğiz ve kalan bütçenin küçük bir bölümü kaleye harcansa bile kaleci sorunu çözülmüş olacak.

bir ton ihtimal var yani. kesin bir şey diyemeyiz o yüzden.

Kalan bütçede aslan payını
Kaleci mi
Stoper mi
Sağ bek mi harcamak lazım

Net olarak stoper derim.. Bence kale isi kiralik veya dusuk bonservisle bizi cok tatmin etmeyecek soru isareti olan biri olacak .. Son kursunu stopere atariz gibi geliyor gercekten SL'de Apo ile oynamak istemiyorum lig icin eyvallah ama o arenada cok zaaf olusturuyor

Fbnin yerlilere yürümesini olası yabanci sınırı penceresinden değil de kaliteli yabancıların FByi ikna edememesi penceserisinden değerlendirmek lazım. Ama siz yine de kaos ve olumsuzluğa susadiginiz için yabancı sınırı geliyor diye ah vah edebilirsiniz. En iyi yerli rotasyonunun bizde olduğunu unutarak tabi. İşinize gelmez çünkü.

Forum pesimistler tarafindan sistematik bir şekilde zehirlenmistir. Bu ışığı Umut Gül denen adam yaktı peşinden mason ve musap gitti. Her hücreye yayilana kadar da durmayacaklar.

Ulan Sami 30undan sonra akil adam oldun ..Umut kardesimi sal ama

Bu son aşama nasıl bir aşama kısmı acaba, neye göre son aşama olduğu belli oluyor.

Dostum bu sezon istisna sayilabilir..75 milyona dunyayi sarsan bir transfer yapildi Osimhen gelmeseydi bence 3-4 transfer biterdi simdiye .Acikcasi yonetime kizamiyorum cok buyuk bir para harcandi diger mevkiilerden kismak zorunda kaldik f/p transferi kovaladigimiz cok belli..
Asil taraftarda bir sikinti var Osimhen gelince saniyoruz ki kulup bir anda Real City butcelerine ulasti..Ben ahim sahim bir para harcayacagimizi dusunmuyorum beklentimi ona gore guncelledim Osimhen isi olunca..
Yoksa Ederson coktan idmana cikmisti kac kisiden duydum yonetim kaynaklı edersonla net anlasildi diye muhtemelen City 20 civari bonservis cekince yalan oldu
Valla benim bu 75 m harcandi kismina karnim tok. Kaldiki o 75milyonun 40i bedelliden mi geldi floryanin parasindan mi?

Kendi bilet/loca, sponsor, lig sampiyonlugu cl gelirlerine noldu?

Hocam heryerde övunmuyorlarmi kasa dolu, ṣöyle sponsorluklar artti böyle gelirlerimiz artti diye?

Hadi onu gectim, kaynak yaratmak iṣini de mi taraftar yapsin? Satsinlar eldeki cercöpu kaynak yaratip alsinlar kaleciyi

Ez cumle. Her turlu elestiriyi hakediyorlar. Kaleci konusunda agir sictilar. Bekledigimize degmezse de fena hakaret yerler, hoṣ umursamazlarda neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt