Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEYSE KALECI NERDE
1754405720334.webp

Kulübü 15+5 istiyormuş Fb yada Bjk neden gitmedi acaba? Bir ara ciddi gündemde olan bir oyuncuydu.

3 tane kaleci var isimleri öğrenince uhhv diyecek taraftar deyip çıtayı yükselttikçe yükselttiler. Sonra iyide olsa ismi olmayan birini almaya kalksalar taraftar homurdanacak olacak iş olmayacak. Suçlu taraftar olacak sonra.

marinakis akademiye çok büyük yatırım yaptı heis, epey ciddileşen bi altyapı var
2010 sonrası modernizasyon süreciyle birlikte olympiakos'un ülke futbolunu tamamen değiştireceğini söyleyebiliriz
ki değiştiriyo da

aynı akademinin ürünü kostoulas'ı saymazsak (35 milyona gitti)
tzolakis bu altyapının posteri şu an için.
yeni yapılanmanın öngördüğü teknik, taktik, mental her türlü eğitimi U15'ten itibaren almış (şurada=)

OlympiakosTraining_Photos_1.jpg

deneyimlendikçe söylediklerini yapabileceğini düşünüyorum çünkü epey hızlı düşünebilen ve çok iyi refleksleri olan bi herif.
ederson gibi oyuna hükmetmesini bekleyemeyiz şu an için ama benim asıl ilgi alanım zaten kritik kurtarışları

kalkabilir bence, zaten büyük kulüp oyuncusu, karakter olarak da çok iyi

tzolakis yapabileceğimiz en akıllı hamle şu ortamda

Bu dediğin kadar poster görüyorlarsa ama öyle 20'ye falan bile bırakmayabilirler. Baya 30'lar 40'lara doğru giden rakamlar isteyebilirler.

Kaleye Tzolakis ismi benim içime siniyor, çok pahalı değilse işimize yarayabilir

Statta oluyor sanırım ama 17:00'da Yunus ile sözleşme imzalanacak diye haber vardı İlhan Tüysüz'ün

Ameliyatlik durumdayken risk alarak oynadi sezonun bi bolumunu. Burada sakatligina ameliyatlik durumda olduguna kolpa diyorlardi.

Herkesin yapabilecegi bi fedakarlik degil.

Sallaiye 2,5 veriyorsan Yunusun 2,5 istemesi de cok normal

zaniye mecbur fırsat veriyoruz. 1 şu an para etmiyor 2 potansiyeli olduğu düşünülüyor ve kalmayı istediği için karaktersiz de olsa göz yumularak bir sanş verilmek isteniyor fenere attığı şık goller hatırına.. zaten biraz oynasa fizik ve ortalama kalitesiyle fark ortaya koyar eşleniğini alamazsın bu parasızlıkla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt