Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin öyle yoksa senelik 2.7 kiralama vermezlerdi
abi 2.7'nin içinde maaş farkı var. 1.2-1.3 gibi bir meblağ. yani herifler 1.5 m euro'ya kiraladılar gibi düşün. 2 yıllık 1.5+1.5=3 milyon. 2 sene sonra da zorunlu opsiyondan gelecek para ile toplam 8 civarına salmışız elemanı. 0 zarar.

şarta bağlı bonus gerçekleşirse kara bile geçiyoruz.

maaşı düşünce nette zarar etmemişiz. çok iyi oldu. darısı y.demir, cuesta ve jelert'in başına. köhn, nelsson, morata ve zaniolo'dan zaten zarar etmeyiz.
y.demiri başa yazman sevindirdi cuesta ayarında kötülük bakımından tarihimizin en kötü transferlerinden. mehmet mehmetoğlu sağolsun genç dybala aldık diyordu

Okan hocam bir bek oyuncusunu daha mundar etti. Sıradaki kim olacak diye düşünmeye başladık
20250803_181530.webp

Adımı Ahmet De Gea olarak değiştirir misiniz???

marinakis akademiye çok büyük yatırım yaptı heis, epey ciddileşen bi altyapı var
2010 sonrası modernizasyon süreciyle birlikte olympiakos'un ülke futbolunu tamamen değiştireceğini söyleyebiliriz
ki değiştiriyo da

aynı akademinin ürünü kostoulas'ı saymazsak (35 milyona gitti)
tzolakis bu altyapının posteri şu an için.
yeni yapılanmanın öngördüğü teknik, taktik, mental her türlü eğitimi U15'ten itibaren almış (şurada=)

OlympiakosTraining_Photos_1.jpg

deneyimlendikçe söylediklerini yapabileceğini düşünüyorum çünkü epey hızlı düşünebilen ve çok iyi refleksleri olan bi herif.
ederson gibi oyuna hükmetmesini bekleyemeyiz şu an için ama benim asıl ilgi alanım zaten kritik kurtarışları

kalkabilir bence, zaten büyük kulüp oyuncusu, karakter olarak da çok iyi

tzolakis yapabileceğimiz en akıllı hamle şu ortamda
Öncelikle bu bilgiler için teşekküler. Bu yazıyı okuduktan sonra bu adamın gelme ihtimalinin olduğuna artık inanmıyorum.

y.demiri başa yazman sevindirdi cuesta ayarında kötülük bakımından tarihimizin en kötü transferlerinden. mehmet mehmetoğlu sağolsun genç dybala aldık diyordu
Cuesta kadar oynadığı hiçbir dakikada verim veremeyip sürekli oluk oluk sıçan birini daha görmedim

Çamdal avelinin bile fb derbisinde top kapıp asist yapmışlığı falan var ya :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt