Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski anlaşması gayet başarılı, darısı daha iyisi Cuesta, Köhn, Jelert, Zaniolo ve Nelsson'un başına

Onu anlamak..
111ef59c377a5f765b90927f7a2ad650.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ya Marcao ile Kerem kendi aralarında “hayır fenere önce ben gitcem” diye kavga ettiyse ?

Şu adama Galatasaray'da kaptanlık verilmesi ayrı bir rezillikti. Bundan sonra Galatasaraylı olarak anılmayacağı ve Galatasaray'a dönme ihtimali olmayacağı için mutluyum

Yav Kerem gitmeyecek. Böyle şeyler de söylemediğine eminim.

İlk haber çıktığı günden beri gitmeyeceğini de söyledim

Nerden biliyorum

Çünkü Kerem benim dayım 😍
Gidip gitmeyeceğini bilemem, o kadar güvendiğim bi karakter değil.
Bu lafları söylemediğine ben de eminim, o kadar da salak değildir.
Ancak Türkiyede olan ve kendi değerleriyle ilgili ota boka twit atan Kerem eğer böyle bir düşüncesi yoksa bi twit le çözebilirdi bu durumu, burda sıkıntı var.
Türkiye bu olayla çalkalanırken haberinin olmaması ya da kayıtsız kalmasının imkanı yok.

Ben o yüzden değil fbye gitmeyi kabul ettiği için sövüyorum etmese çıkardı ortaya
onu da bilmiyoruz cafko. ha işin sonunda belki fb'ye gider ya da gitmez konu o değil ama fb'ye gitmeye bayılmadığına eminim. vedat muriqi ve gedson'daki gibi (malum tayfadan önemli! kişiler) etrafını sarmışlardır kerem'in. kim bilir ne baskı görüyodur diye düşünüyorum. böyle bir ortamda çıkıp açıklama yapması da kolay değil.

yanlış anlaşılmasın amacım kerem'i korumak değil, ne yaparsa yapsın da gerçekler böyle muhtemelen.

Gidip gitmeyeceğini bilemem, o kadar güvendiğim bi karakter değil.
Bu lafları söylemediğine ben de eminim, o kadar da salak değildir.
Ancak Türkiyede olan ve kendi değerleriyle ilgili ota boka twit atan Kerem eğer böyle bir düşüncesi yoksa bi twit le çözebilirdi bu durumu, burda sıkıntı var.
Türkiye bu olayla çalkalanırken haberinin olmaması ya da kayıtsız kalmasının imkanı yok.

renktaş şöyle bir gerçek var muhtemelen teklif edilen paralar karşısında nutku tutuldu

Olur böyle şeyler. Ama işte rahat uyuyamadı. Gece gözüne uyku girmedi Kerem’in. Buna çok eminim. Kabul edemedi. Edemiyor işte içi el vermiyor

MHY: "Alo ben Mert Hakan Yandaş, nasılsın kardeşim?"

KA: "Iyiyim abi, beni aradığın için teşekkürler."

MHY: "Hiç canını sıkma, Fenerbahçe camiası seni bağrına basar. İnsanların söylediklerine kulak asma. İçin rahat olsun, biz seni kurda-köpeğe yem etmeyiz."

MHY: "Geliyorsun, tamam?"

KA: "Sağolasın, hayırlısı inşallah."

[Takvim Gazetesi]

ulan bu Turk medyasi hic degismez ya, 100 senede gecse hep boyle kalacak :asd:

MHY: "Alo ben Mert Hakan Yandaş, nasılsın kardeşim?"

KA: "Iyiyim abi, beni aradığın için teşekkürler."

MHY: "Hiç canını sıkma, Fenerbahçe camiası seni bağrına basar. İnsanların söylediklerine kulak asma. İçin rahat olsun, biz seni kurda-köpeğe yem etmeyiz."

MHY: "Geliyorsun, tamam?"

KA: "Sağolasın, hayırlısı inşallah."

[Takvim Gazetesi]

ulan bu Turk medyasi hic degismez ya, 100 senede gecse hep boyle kalacak :asd:

Mhy seni köpeğe yem etmeyiz derken kendisinin Kerem’le bi derdi olmadığını söylemiş işte

Ligin ilk 4 haftasına transferler yetişmez gibi duruyor, Günay hata yaparsa panik halinde para değil akıl transferi bizleri bekliyor olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt