Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.785
- 14.668
- 2.623
Frankowski anlaşması gayet başarılı, darısı daha iyisi Cuesta, Köhn, Jelert, Zaniolo ve Nelsson'un başına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feci gaza getirdinAbi dedikoduyu bırakalım gerçeklere odaklanalım
Bu sene ŞL’yi alabiliriz
Onu anlamak..![]()
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Gidip gitmeyeceğini bilemem, o kadar güvendiğim bi karakter değil.Yav Kerem gitmeyecek. Böyle şeyler de söylemediğine eminim.
İlk haber çıktığı günden beri gitmeyeceğini de söyledim
Nerden biliyorum
Çünkü Kerem benim dayım![]()
Benim de üye olduğumdan beridir yasaklı olduğum tek konuBen kereme hep elestiri yaptim icin konusuna coktan beri yazamiyorum (benficaya transfer olmadan), demekki ta ozaman bu arkadas dan rahatsiz olmusum.
onu da bilmiyoruz cafko. ha işin sonunda belki fb'ye gider ya da gitmez konu o değil ama fb'ye gitmeye bayılmadığına eminim. vedat muriqi ve gedson'daki gibi (malum tayfadan önemli! kişiler) etrafını sarmışlardır kerem'in. kim bilir ne baskı görüyodur diye düşünüyorum. böyle bir ortamda çıkıp açıklama yapması da kolay değil.Ben o yüzden değil fbye gitmeyi kabul ettiği için sövüyorum etmese çıkardı ortaya
Bütün denklemi değiştiren bir soru bu.Ya Marcao ile Kerem kendi aralarında “hayır fenere önce ben gitcem” diye kavga ettiyse ?
Ön taraf yine ferrari arka taraf yine tofaş. Böyle olmaz şl 'deAbi uefada rezil olduk gecen sene
Aynı kadroyla cl’ye giriyoruz
Cok fena ezecekler
Gidip gitmeyeceğini bilemem, o kadar güvendiğim bi karakter değil.
Bu lafları söylemediğine ben de eminim, o kadar da salak değildir.
Ancak Türkiyede olan ve kendi değerleriyle ilgili ota boka twit atan Kerem eğer böyle bir düşüncesi yoksa bi twit le çözebilirdi bu durumu, burda sıkıntı var.
Türkiye bu olayla çalkalanırken haberinin olmaması ya da kayıtsız kalmasının imkanı yok.
Abi uefada rezil olduk gecen sene
Aynı kadroyla cl’ye giriyoruz
Cok fena ezecekler
Final garanti de kupa o günkü motivasyona bağlıAbi dedikoduyu bırakalım gerçeklere odaklanalım
Bu sene ŞL’yi alabiliriz

MHY: "Alo ben Mert Hakan Yandaş, nasılsın kardeşim?"
KA: "Iyiyim abi, beni aradığın için teşekkürler."
MHY: "Hiç canını sıkma, Fenerbahçe camiası seni bağrına basar. İnsanların söylediklerine kulak asma. İçin rahat olsun, biz seni kurda-köpeğe yem etmeyiz."
MHY: "Geliyorsun, tamam?"
KA: "Sağolasın, hayırlısı inşallah."
[Takvim Gazetesi]
ulan bu Turk medyasi hic degismez ya, 100 senede gecse hep boyle kalacak![]()