Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Sen kac yasindasin üstadMin 45 yasinda bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kac yasindasin üstadMin 45 yasinda bence
21Sen kac yasindasin üstad
Ndiaye 12m a alınmış oldu bonuslar ile 4m kar edildi.Yanlış bilgiler vermişsin. Ndiaye, Gomis yanlışım yoksa Fernando ve Garry satıldı. Belhanda'ya teklif vardı ama Fatih hoca sattırmamıştı. Falcao, Diagne'yi almışlardı.
O yasta günde 7 kere yapiyordum
30’um üstadO yasta günde 7 kere yapiyordum
sen eskiden saplardın onlara. biraz merhametli oldun sen sankiYunus’a hakaret edip duranlara şimdi de biz hakaret edelim mi
Var mı utanmanız
2 yil kira olmuyormus bu yüzden bu yoldan gidilmis mis. Bende senin gibi anladim sonra 2 yil kira denilince mantikli geldi.İkinci yıl kiralaması opsiyonlu ama ondann sonraki satış zorunlu nasıl oluyor? İkinci yıl kiralarlarsa sonra satış zorunlu oluyor gibi bence. Yani aslında şimdilik sadece 1 yıl kiraladık. Ben öyle anlıyorum bu KAP'tan...
Yanlışın var , çoluk çocuk değil, benden yaşlı abimdirHayri 2010da falan 13-15 yasinda olsa su an 30 yoktur
nasıl topcu bu
hadi lan ordan
25'e Moratayı satarsa, Dursun Özbek avatar yaparım
30’um üstad
İnşallah öyledir. Ben bu tarz soru işaretlerini dile getirince herkes "merak etme tamam işte" yazıyor, sonra olmuyor. Zaniolo satışlarında da söylemiştim bu adam gitmez bu anlaşmayla diye. Herkes oooo ne güzel sattık ama diye yazıyordu burada. Demiyorum ki ille benim dediğim gibidir AMA o 2. sene opsiyonunu EĞER 2 YIL KİRALAMAK YASAKSA nasıl resmiyete döktük bilmiyorum. Yani ıslak imzalı şekilde vardır umarım. Yoksa "sözle öyle anlaştık" olayının bir kıymeti yok, 1 sene sonra eğer imzalı belge yoksa isterse cayar adamlar...
Min 45 yasinda bence