Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış bilgiler vermişsin. Ndiaye, Gomis yanlışım yoksa Fernando ve Garry satıldı. Belhanda'ya teklif vardı ama Fatih hoca sattırmamıştı. Falcao, Diagne'yi almışlardı.
Ndiaye 12m a alınmış oldu bonuslar ile 4m kar edildi.
Gomis parası ile tek topçuyu ite kaka aldık
Sırf dursun un o zamanlar başımıza dert ettiği ffp yi savunmak için kötü olanları normal gibi göstermeyelim.

İkinci yıl kiralaması opsiyonlu ama ondann sonraki satış zorunlu nasıl oluyor? İkinci yıl kiralarlarsa sonra satış zorunlu oluyor gibi bence. Yani aslında şimdilik sadece 1 yıl kiraladık. Ben öyle anlıyorum bu KAP'tan...
2 yil kira olmuyormus bu yüzden bu yoldan gidilmis mis. Bende senin gibi anladim sonra 2 yil kira denilince mantikli geldi.

Yunus'un sözleşme yeni transfer gibi oldu. Barış'ı da kalmaya ikna edersek Sane-Barış-Yunus-Sallai 4lüsüyle müthiş bir kanat rotasyonumuz olacak.

Kavukçu'nun bahsettiği kaleciler;
Alex Meret ve Benfica'dan Trubin'mis

Bize yine De Lorantis ile delirmeler yakin

25'e Moratayı satarsa, Dursun Özbek avatar yaparım
1753364839495-webp.295945

İnşallah öyledir. Ben bu tarz soru işaretlerini dile getirince herkes "merak etme tamam işte" yazıyor, sonra olmuyor. Zaniolo satışlarında da söylemiştim bu adam gitmez bu anlaşmayla diye. Herkes oooo ne güzel sattık ama diye yazıyordu burada. Demiyorum ki ille benim dediğim gibidir AMA o 2. sene opsiyonunu EĞER 2 YIL KİRALAMAK YASAKSA nasıl resmiyete döktük bilmiyorum. Yani ıslak imzalı şekilde vardır umarım. Yoksa "sözle öyle anlaştık" olayının bir kıymeti yok, 1 sene sonra eğer imzalı belge yoksa isterse cayar adamlar...

2027-2028 sezonu icin zorunla satin alma opsiyonu dedigi an olay bitmistir ustat o ibare kurtariyor..
Zaten ilk gorusme KAP'inda normal kiraliklarda aciklama kisminda "gecici transferi "diye bir ibare yazar..Bunda direk transferi yaziyordu sadece ust kisimda sekliyle ilgili Kiralik diye belirtmislerdi.. Ben orada anladim zorunlu opsiyon oldugunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt