Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.471
- 36.939
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir transfer için Gardi'yi takip etmek gerek adım adımYönetim Morata ve Osimhen gibi tek günde adı çıkmamış birini indirme planı yapmıyorsa şuan çok ayıp ediyor.
En az 4 transfer lazım yaprak kımıldamıyor
Galatasaray'da o kadar kupa aldıktan sonra Beşiktaş forması giyen de o.Şimdi Beşiktaş'a hoca olarak gitmez diyebilir misinKeremin gsye verdikleriyle Okan hocanın bir mi?
69 güzel bir rakam inşallah bu sekil ölmemistirAllah mekanını cennet etsin , doğru
Cumartesi vefat etti
başka mantıklı bi sebep bulamadım cidden o kadar gözü karartıp kereme 5 milyon maaş veren adam bonservise de 5 milyon daha gayet sıkardıbu arada ali koç hakan safiden nefret ediyor
rezil etmek için yollamıştır
Alt yapı bölümü dışında bizim A takıma bitişik çiftlik gibi bir şey var orada herhalde. Keşke orayı satın alabilsek o zaman oraya da ekstra bölümler yapabiliriz.Bizim yeni tesisler çok güzel görünüyor da etrafı biraz fazla açık sanki. Florya fazla kapalıydı bura da fazla açık yayla gibi aynı
adam gelmedi ki fbye aston villa dururken niye gelsin ayrıcaguessand 30 a a.villa ya trans olmus
mal ifb aynı rakama kamuran ın kapısında dileniyor
Dostum böyle bir denklem yok ya cidden yani ama sen bilirsinGalatasaray'da o kadar kupa aldıktan sonra Beşiktaş forması giyen de o.Şimdi Beşiktaş'a hoca olarak gitmez diyebilir misin![]()