- 31 Ağustos 2021
- 69.946
- 50.046
- 3.758
HAA defolsada biSinan yilmaz’in eski acik’a gelmesi müthis oldu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAA defolsada biSinan yilmaz’in eski acik’a gelmesi müthis oldu ya
Zaniolo bile göze hoş geliyor
gs maçları olduğunda asla büyük hadron çarpıştırıcısını çalıştırtmaz mesela. çok gürültü olur ve maçı düzgün izleyemez yoksa. oradaki herkes de bunu bilir.hayri hakkında size ufak bir ipucu vereyim
kendisi cenevrede yaşıyor ve cernde çalışıyor
kısura bakma çok merak ediyorlar @Hayri Cund
Hangi naci oNaci 69 yasindaymis dogru mu

Rahat ol hocam, herif cöpbu arada galiba ya arsenal ya lpool maçında semedoyu izlemiştim hiç beğenmemiştim geçen sene çok hantallaşmış
ama leminanın kankisi olduğunu bilmiyordum hemde ailecek
bunların iyi bir sağbek alacaklarına inammadığım için keşke semedoyu alsaymışız
bu ortama uyarmış
Ekli dosyayı görüntüle d8a9a3f872721ec4e9e745ce4ecfd7e6__scv1__622x368.webpheyecansız sakin yaklaş![]()
aman tanrım bu ne telaş
hemen öyle sarmaş dolaş
olur mu dur bakalım
dur bakalım, dur bakalım
önce gel bir tanışalım
ne var ne yok anlaşalım
acelen ne dur bakalım
sor bakalım sor bakalım
bir de bana sor bakalım
canım seni istiyor mu
bir de bana sor bakalım
heveslere kanıp senle
birden bire kopmayalım
hayal kurup ümitlenme
biraz sakin ol bakalım
@Naci LiboşHangi naci o![]()
1+1 yapıyorsun kağıt üzerinde +1 kullanmazsan şu kadar meblağ ceza ödersin yada 1 maç oynarsa +1 devreye girer dersin. Fifa bunun 2 yıl kiralama olduğunu anlar ama kağıt üzerinde 1+1 olduğu için bir şey diyemez. Frnkowski veda etti geri gelme ihtimali olsa o vedayı etmezdi mesela.2 sene kiralamak yasaksa ne yazacaksın oraya da neye cezai madde koyacaksın? FIFA nasıl zorunlu 2. sene kiralık demez mi anlaşmana bakıp? Onu diyorum...
Rahat ol hocam, herif cöp
Roket gibi sol ağayı var adamın ya, olur mu olur
Yumruğu yiyince nefesi kesilmiş herhaldeFerhat Gündoğdu: "Halil Umut Meler isimli hakemimiz koşu testine girdi, koşamadı. 36. turda bıraktı."
Ölünün arkasından konuşmayın,