Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41 abi , o zamanlar daha sosyal bir hayatım vardı dolayısıyla yazmaya vakit olmuyordu, genelde gece geç saatlerde geriden başlayıp haberleri muhabbetleri okurdum , pandemiyle beraber zihnen bende emekli olunca daha çok yazmaya başladım 😄

O zaman 41 kere maşallah 🧿 Sağlıklı, mutlu uzun yılların olsun kardeşim..

Tranfer nöbetini (hele bir de spektaküler bir transfer olmuşsa) geriden gelip okumak.. Eşsiz bir keyif 🤣🤣

1754423837910.webp

Ndiaye 12m a alınmış oldu bonuslar ile 4m kar edildi.
Gomis parası ile tek topçuyu ite kaka aldık
Sırf dursun un o zamanlar başımıza dert ettiği ffp yi savunmak için kötü olanları normal gibi göstermeyelim.
Ffp etkendi de Falcao ve Diagne'ye harcadıkları paralar ortada. Cornelius'u yanlış hesap yaptıkları için alamadılar ciddi hataları vardı. Sonuçta oyuncu satışından ciddi bir girdi oldu. Cengiz yönetimi kendileri hiç bir gelir üretemedi.

Kerem asaga kerem yukari. Bizde oynarken en fazla destekleyenlerden biriydim. Gittigi günden itibaren bizle isi bitmistir ve bidaha konusuna bile yazmadim. Nere giderse gitsin okadar dert etmeyin, bize ne. Bizim oyuncumuz degil sonucta. Buralari bu konuyla meskul etmeye degimez.

O zaman 41 kere maşallah 🧿 Sağlıklı, mutlu uzun yılların olsun kardeşim..

Tranfer nöbetini (hele bir de spektaküler bir transfer olmuşsa) geriden gelip okumak.. Eşsiz bir keyif 🤣🤣
Forum seviliyor abi , 100 200 civarı her yaştan erkek bir arada , başka nasıl muhabbet edebilirki 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt