Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.681
- 11.599
- 1.473
Hizipci götün tekiydi, çok da umursamamak lazım. Yüzlerine bakarak analarina şoven adamı alacaklarsa o da onların gevsekligidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman yaşı hakkında çokta emin olmamak lazım üstadHayiriyi bu forumda canli goren yok diye biliyorum
Ardı ardına gerçekleşti, önce sezona santraforsuz girdin. Sonra devre arası 20 m euro satış yaptın üstüne Serdar ve Maicon’dan para girdi ve Marcao aldın, Luyi kiraladın. 13-15 bandında santrafor bütçesine gittin Diagne aldın.Ozan ile Garry i devre arasında satmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Luyi ve Marcao gelmişti. Kalan parayı Diagne ye basmışlardı.
samiciğim milyon eurolar alıyorlar!
kimseye minnet eyleme
hele hele sırf ego için taraftarla inatlaşanlara fln asla!
sana tavsiyemdir bu
kişiler gider gs kalır
daha iyisini yapabiliyorken niye kötüsünü kabulleneyim ya bende bunu anlamıyorum
abdulkerimi çok severim eyvallah parasını aldı işini ysptı ama bu kadar
ben gs yenilince iki paket sigara içiyorım geceleri üzüntüden uyuyamıyorum bunu biliyormuydun
sen beni tanımıyorsun ben maç izlerlen abdurrahim albayrak gibiyim kendimi kaybediyorum
eşimle ailemle kavga ediyorum
maç günü herkes evden kaçıyor benden uzak durmak için
ben 7-8 senedir her sene iki öğrenciye kombine alıyorum bir zamanlar bu forumdanda iki öğrenciye aldım 2-3 sene bunlardan biri caferdi inanmıyorsan sorabilirsin
binlerce euro harcıyorum ben gsye gs iyi olsun diye
ben izzetpaşalıyım benim çocukluğum asyde geçti bunu biliyormusun peki?!
benim gsliliğimi sorgulamak için beni çok az tanıyorsun
Bundan sonra gökhan agabey diyecem41 abi , o zamanlar daha sosyal bir hayatım vardı dolayısıyla yazmaya vakit olmuyordu, genelde gece geç saatlerde geriden başlayıp haberleri muhabbetleri okurdum , pandemiyle beraber zihnen bende emekli olunca daha çok yazmaya başladım![]()
2. Sezon kiralamazlarsa da almak zorundalar 2027-2028de ..1 yil kiralayip 2. Yil kiralamamalari da sacma olur zaten : ) her turlu alacaklar
Gerçekten böyle bişey olursa sende gülmekten vefat edersen biz bunu nasıl öğrenirizkerem fb'yi ağustos sonuna kadar oyalayıp, son anda sttiri çekerse gülmekten vefat ederiz :d
O zaman yaşı hakkında çokta emin olmamak lazım üstad![]()
gülmeye başladığım an buraya yazarım öğrenirsin :dGerçekten böyle bişey olursa sende gülmekten vefat edersen biz bunu nasıl öğreniriz![]()
enteresan bir adamsın. benim anlaşamadığım konuyu söyledim zaten sıkıntı yok gsliliği böyle yaşıyorsan ama uymuyor bana söylüyorum yine.samiciğim milyon eurolar alıyorlar!
kimseye minnet eyleme
hele hele sırf ego için taraftarla inatlaşanlara fln asla!
sana tavsiyemdir bu
kişiler gider gs kalır
daha iyisini yapabiliyorken niye kötüsünü kabulleneyim ya bende bunu anlamıyorum
abdulkerimi çok severim eyvallah parasını aldı işini ysptı ama bu kadar
ben gs yenilince iki paket sigara içiyorım geceleri üzüntüden uyuyamıyorum bunu biliyormuydun
sen beni tanımıyorsun ben maç izlerlen abdurrahim albayrak gibiyim kendimi kaybediyorum
eşimle ailemle kavga ediyorum
maç günü herkes evden kaçıyor benden uzak durmak için
ben 7-8 senedir her sene iki öğrenciye kombine alıyorum bir zamanlar bu forumdanda iki öğrenciye aldım 2-3 sene bunlardan biri caferdi inanmıyorsan sorabilirsin
binlerce euro harcıyorum ben gsye gs iyi olsun diye
ben izzetpaşalıyım benim çocukluğum asyde geçti bunu biliyormusun peki?!
benim gsliliğimi sorgulamak için beni çok az tanıyorsun
antep maçında oynar bu.
Bende sana Hakan ağabeyBundan sonra gökhan agabey diyecem
Saçma sapan bir romantizm twitter ve youtube masalcıların gazıyla kerem vs tribün masalının tezahürüydü o kaptanlık. lanet gelsin o günlereBen işin Gs-Fb sinde değilim, fb giderse de gitsin, yarardan çok zararı olur belki de.
Ben bunun gibi haine verilen emeğe hatta kaptanlığa tutuluyorum. Tamamen Kerem özelinde yani. Yıllardır formamızı terletenler içinde böyle lavuğunu görmedik. Çizgimizi bozdu.
Bf6 nickini yap Dursun Aydin Ozbek diye25'e Moratayı satarsa, Dursun Özbek avatar yaparım
Naci 69 yasindaymis dogru muBende sana Hakan ağabey