Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizipci götün tekiydi, çok da umursamamak lazım. Yüzlerine bakarak analarina şoven adamı alacaklarsa o da onların gevsekligidir

1754423538178.webp

Esas hedefi ( Osi ) gerçekleştirdikten sonra takımdaki fazlalıkları temizliyoruz demek ki
Franky,Cuesta,Jelert, ...

Yalnız .. kaleci,stoper,sağ bek işlerini hemen halletmemiz lazım
3 gün sonra ilk resmi maç. Transfer sezonu desen zaten 1 ay sonra bitiyor

Ozan ile Garry i devre arasında satmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Luyi ve Marcao gelmişti. Kalan parayı Diagne ye basmışlardı.
Ardı ardına gerçekleşti, önce sezona santraforsuz girdin. Sonra devre arası 20 m euro satış yaptın üstüne Serdar ve Maicon’dan para girdi ve Marcao aldın, Luyi kiraladın. 13-15 bandında santrafor bütçesine gittin Diagne aldın.

Yetmedi yazın para kazanamadan kiraladın adamı kadro dışı bıraktılar almadılar vs gittin Sevr anlaşmasıyla Falcao aldın.

Hata üstüne hata üstüne hata

En basiti sen Diagne alırken Sörloth yok bedele Gent’e falan kiralanıyordu.

samiciğim milyon eurolar alıyorlar!
kimseye minnet eyleme

hele hele sırf ego için taraftarla inatlaşanlara fln asla!

sana tavsiyemdir bu

kişiler gider gs kalır

daha iyisini yapabiliyorken niye kötüsünü kabulleneyim ya bende bunu anlamıyorum

abdulkerimi çok severim eyvallah parasını aldı işini ysptı ama bu kadar

ben gs yenilince iki paket sigara içiyorım geceleri üzüntüden uyuyamıyorum bunu biliyormuydun

sen beni tanımıyorsun ben maç izlerlen abdurrahim albayrak gibiyim kendimi kaybediyorum
eşimle ailemle kavga ediyorum
maç günü herkes evden kaçıyor benden uzak durmak için

ben 7-8 senedir her sene iki öğrenciye kombine alıyorum bir zamanlar bu forumdanda iki öğrenciye aldım 2-3 sene bunlardan biri caferdi inanmıyorsan sorabilirsin

binlerce euro harcıyorum ben gsye gs iyi olsun diye

ben izzetpaşalıyım benim çocukluğum asyde geçti bunu biliyormusun peki?!

benim gsliliğimi sorgulamak için beni çok az tanıyorsun

Okurken duygusal bir boşalma yaşadım. Bu arada iki öğrenciye kombine almış olman takdire şayan bir hareket helal olsun Mason renktaş.

Ama gel Okan Buruk konusunda fazla agresif davrandığını kabul et.

2. Sezon kiralamazlarsa da almak zorundalar 2027-2028de ..1 yil kiralayip 2. Yil kiralamamalari da sacma olur zaten : ) her turlu alacaklar

Nesi saçma olsun? Kiralar, memnun kalırsa uzatır, memnun kalmazsa gönderir geri ve eğer böyle bir senaryo resmi belgelere göre mümkünse 2. sene sonundaki satın alma da yalan olur. 2. sene de kiralarsan zorunlu anlamına gelmiş olmuş, yoksa öyle bir zorunluluk yok gibi olur. 2. sene kiralamadığı oyuncu için 2. senenin sonunda zorunlu bir satın alma eşya tabiatına aykırı zaten. Ha diyorum bir şekilde YASAĞA RAĞMEN 2 senelik kiralayacakları konusunda şifahen anlaşma yapmışsak ve uyarlarsa ne ala. Ancak şifahen olan anlaşmaya da %100 güvenmem ben.

samiciğim milyon eurolar alıyorlar!
kimseye minnet eyleme

hele hele sırf ego için taraftarla inatlaşanlara fln asla!

sana tavsiyemdir bu

kişiler gider gs kalır

daha iyisini yapabiliyorken niye kötüsünü kabulleneyim ya bende bunu anlamıyorum

abdulkerimi çok severim eyvallah parasını aldı işini ysptı ama bu kadar

ben gs yenilince iki paket sigara içiyorım geceleri üzüntüden uyuyamıyorum bunu biliyormuydun

sen beni tanımıyorsun ben maç izlerlen abdurrahim albayrak gibiyim kendimi kaybediyorum
eşimle ailemle kavga ediyorum
maç günü herkes evden kaçıyor benden uzak durmak için

ben 7-8 senedir her sene iki öğrenciye kombine alıyorum bir zamanlar bu forumdanda iki öğrenciye aldım 2-3 sene bunlardan biri caferdi inanmıyorsan sorabilirsin

binlerce euro harcıyorum ben gsye gs iyi olsun diye

ben izzetpaşalıyım benim çocukluğum asyde geçti bunu biliyormusun peki?!

benim gsliliğimi sorgulamak için beni çok az tanıyorsun
enteresan bir adamsın. benim anlaşamadığım konuyu söyledim zaten sıkıntı yok gsliliği böyle yaşıyorsan ama uymuyor bana söylüyorum yine.

ben yılların pesimistiydim burda taki geçen seneye kadar. peder kalp krizinde tabuta rövaşata atınca hayatta aslında dert ettiğimiz şeylerin bomboş olduğunu anladım ondan sonra sağlık dışında hiçbirşeyi kafaya takmadım takmıyorum da. Sizin bu kadar olumsuz takılmanızı da bu yüzden dert ediyorum. Gs fazlasıyla mutlu etti çünkü 3 senedir daha fazlasını isteyelim ama can sıkmaya ne gerek var bu kadar

3-4 yıldır günde 3 paket sigara içiyordum 1 hafta olacak bırakalı bu arada sen de bırak üstat değmiyor

galatasaray 4 sene şampiyon olur mehmet ağar mesut yılmaz derler sonra utanmadan terim hasan hakan emre kim varsa almaya çalışırlar

galatasaray 2 sene şampiyon olur haksız derler sinan gümüşünden tolga ciğercisine rodriguezine hepsini alırlar

galatasaray 3 sene şampiyon olur yapı derler osimhene talip olup kerem için uğraşıyorlar

böyle de onursuz ahlaksız bir camia

Ben işin Gs-Fb sinde değilim, fb giderse de gitsin, yarardan çok zararı olur belki de.

Ben bunun gibi haine verilen emeğe hatta kaptanlığa tutuluyorum. Tamamen Kerem özelinde yani. Yıllardır formamızı terletenler içinde böyle lavuğunu görmedik. Çizgimizi bozdu.
Saçma sapan bir romantizm twitter ve youtube masalcıların gazıyla kerem vs tribün masalının tezahürüydü o kaptanlık. lanet gelsin o günlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt