Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bana saçma geliyor koca sezonu sağ bek rotasyonunda Sallai & Kaan ikilisiyle mi götüreceğiz? Veya stoperde Abdülkerim ile şampiyonlar ligi mi oynayacağız? Yunus & Sane & Barış rotasyonuna Zaniolo da eklensin diye Sağ Beksiz kalma fikri çok mantıklı gelmiyor bana
Mevcut tablo o, lige böyle başlıyoruz üstad. Bakalım en son eylül ayı gibi netleşir ama meçhul ne olacağı tabii

Bizim oyun stilindeki defansif aksiyonu koşup rakibi bozup topu alması yav.Fersah feraah var çocukta. Araya girip iyi de kesiyor. Full kanat bek herif bayağı hepsini yapıyor.

Kaandan iyi bek performansı verse şu dakika bizim için yeterli.
+2 oyuncusu olarak yedek alınacak zaten as değil.

Bizimkiler as almiyorki yedek olarak alsınlar, Sallai gönderilirse olur tabi , yabancı sayımız hayli fazla

Frankowski kapta seni mentionladığım mesajı gördün mü ahbert :asd:
Look Whos Talking Now Omg GIF

Bir de Zaniolo ya kadroda yer bulamıyorum ben pek

1) Kaleci 2) Davinson 3) Stoper 4) Jakobs 5) Sağ Bek 6) Sallai 7) Lemina 8) Torreira 9) Sara 10) Sane 11) Osimhen 12) İcardi

Ne yapacağız Zaniolo 'yu kadroda tutup stoper veya sağ bek transferini +2 kontenjanından mı çözmeye çalışacağız? Sol Stoper için Koulierakis, Beraldo gibi müthiş pahalı oyuncular hariç aklıma çok da bir isim gelmiyor. Sağ Bek de çok aklıma gelmiyor işin açıkçası G.Doue & A.Martinez filan haricinde
Bu planlamada sallai bek olur gibi duruyor. Skandal olur bizim için maalesef

1) Kaleci 2) Davinson 3) Stoper 4) Jakobs 5) Sağ Bek 6) Sallai 7) Lemina 8) Torreira 9) Sara 10) Sane 11) Osimhen 12) İcardi

Ne yapacağız Zaniolo 'yu kadroda tutup stoper veya sağ bek transferini +2 kontenjanından mı çözmeye çalışacağız? Sol Stoper için Koulierakis, Beraldo gibi müthiş pahalı oyuncular hariç aklıma çok da bir isim gelmiyor. Sağ Bek de çok aklıma gelmiyor işin açıkçası G.Doue & A.Martinez filan haricinde
yaw yer falan yok zaten zaniolo severler ıslak rüya görüyor git kanatsızkuş kubioloyu al 3. forvet yap bundan daha çok iş yapar

Yapmamız gereken zaten sag bek ve os için bu kontenjanı kullanmak ama görüşüne göre bizimkilerin bu kuraldan haberi bile yok

Maçımızı kazanıp hafta sonunu güzel geçirelim başka birşey istemiyorum bu hafta. Sonra zaten gelişmeler olacaktır zaman daralıyor..

fenere israrla gitmek isteyen adam 1 hain oluyorken bayern gibi bir kulupte kalmak isteyen bir adam nasil 1000 hain oluyor?
boey bayern’de kalmak için gelmiyor değil buraya gelmek istemiyor. haftalarca marsilyaya falan sinyal çaktı gidebilmek için olmadı açık konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt