Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can alici soruyu sorayim ozaman agabeySpence solbek gerekirse ortasahada oynuyor, adamı kiralayıp duruyorlar Rennes , Leeds, Genoa, bizde opsiyonlu kiralasak keşke, defansıda çok iyi hücumda inceci, yaşında genç, jelert gibi çubukta değil 1.85 boyu
sallaimi zaniolomu 41000 kere zaniolo ya
Yine de sözün tam tersi boeyin herhangi bi hainliği yok. Avrupada kariyerine devam etmek isteyen birisi sadece şu noktada. Digeri israrla fenere gitmek isteyen biri ondan daha hain olamaz 1 hain falan degil 1000 hain kerem orada.boey bayern’de kalmak için gelmiyor değil buraya gelmek istemiyor. haftalarca marsilyaya falan sinyal çaktı gidebilmek için olmadı açık konuşalım.
Düşünsenize; Şuan kadroda böyle bir adam olacaktı,

Hahha yetistirebilecegine inaniyormu? Isimiz bunlarin inancina kaldiysa ayvayi yedik demektirHaluk Yürekli space’de yöneticiler kaleciyi Şl listesine yetiştirebileceğine inanıyor demiş. Liste son tarihine baktım 2 Eylül. Yakın zamanda gelişme olmaz gibi sanki
Belki şuanda düşünmüyor olabilir ama şl işi belli olunca satar fb'yeBenfica, şu anda Kerem Aktürkoğlu'nu satmayı düşünmüyor. (Record)
31 agabey25 oldun mu yigenim
Bu kulüplerden sadece Leeds alabilirdi , diğerleri kolay kolay +15 milyona transfer yapmak yerine daha çok satan kulüpler zaten , ayrıca tottenhamda maaşı yüksektir zannımca ,zaten Tottenham ile hiçbirini mukayese edemezsin, şuan dahada düştü piyasası, kiralık+ opsiyon ile alınabilir oyuncuCan alici soruyu sorayim ozaman agabey
Madem dedigin gibi iyise bu saydigin kulupler niye satin almamis bu spence kardesimizi?
Almanya caddelerinde iki tur atda adam görsün dummkopflar31 agabey
Çok kutlu bir yaşın var hakanim benimki kadar olmasada31 agabey

Zanyolo sallainin kramponlarini tasir. Gecmisle veya pasaportla topcu olunsaydi ohoosallaimi zaniolomu 41000 kere zaniolo ya
Iyi olsa leeds alirdi. Adamlarin ekonomik sorunu oldugunu sanmiyorum pl takimi sonucta. Var demekki bi sorunuBu kulüplerden sadece Leeds alabilirdi , diğerleri kolay kolay +15 milyona transfer yapmak yerine daha çok satan kulüpler zaten , ayrıca tottenhamda maaşı yüksektir zannımca ,zaten Tottenham ile hiçbirini mukayese edemezsin, şuan dahada düştü piyasası, kiralık+ opsiyon ile alınabilir oyuncu
Günaydin hocam, yeni uyandin herhaldeÇok kutlu bir yaşın var hakanim benimki kadar olmasada![]()
Adam iyi ben kefilim Leeds başını alsınIyi olsa leeds alirdi. Adamlarin ekonomik sorunu oldugunu sanmiyorum pl takimi sonucta. Var demekki bi sorunu