Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldığım duyumlara göre bize de LCW hazırlayacak böyle şeyler. Puma'dan kurtulucaz gibi duruyor. EA7 diyenlerde var da o haber gerçek değil. Şu bir gerçek yönetim pumaya kafayı taktı 5 mio ne cücük kadar para diyorlar ki haklıyız. Dünyanın en çok forma satan 9. kulübüne senelik 5 mio veriyorlar resmen enayi durumundayız ah Erden hoca ah!
Nivak muhabbetinde hemen açıklama yapma ihtiyacı duyan LCW mi bizim yeni forma tedarikçimiz olacakmış?

Singo italya'da üçlünün kanat bekiydi tek başına taşıyordu o kanadı. Boey kadar temposu vardır.
Temposuyla Fizik kalitesiyle müthiş bir oyuncu Singo tamam ama tekniği top kullanımı veya mentalitesi ne kadar uygun ? Hani Kounde değil bu adam onun farkına varmak gerekiyor. Hem savunmada çok iyi olsun fizik kalitesiyle canavar gibi takılsın hem de hücuma çıktığı zaman Sane ile çok uyumlu olsun oyuncusu Singo 'yu geçtim Dünya üzerinde olmayabilir

Boey bu kadar saçıyla başıyla uğraşıyorsa muhtemelen depresyonun dibinde

Bu arada kendisini ancak Okan hoca veya benzeri TD'ler parlatabilir. Kendisinin alamet-i farikası zaten 90 dakika ileri geri tüm sahayı gidip gelebilmesi.

Osayi hıyarı mesela eskeza bize gelseydi şuan Everton ayarı bir kulübe transfer olmuştu

Yönetimin af cikarmasi yönünde talepte bulunmuştuk geçmişte ama pismaniz. Keşke eskiye donseler de kelle uçurmaya baslasalar. Paranoyak derecede hoca düşmanı ve FB yalakası üyeler mevcut. Sayıları bir değil iki değil. Goygoylarini çekiyoruz diye katlaniyorduk ama sınırı aşmaya basladilar. Küfürsüz yorum yapamamaya başladı insan.

Hocanin ne bjkliligi kaldı ne maç sattığı
Diğerine göre de Avrupa'da ligde tüm rakipler bizi yatırıp üstümüzden geçecek.

Ortamlarda sorulunca da gsliler bunlar.
Abi sizi ait olduğunuz les Twitter ortamına ugurlayalim da spacelerde mi mentionlarda mi egonuzu mizahizini yapiyorsunuz artık salin bir forumu
leonardo dicaprio bravo GIF

Singo öncesi Disasi vardı Monaco’da, o da benzer bir profildi ama zekasızdı biraz. Singo çok pahalı, alamayız.

Disasi de profil olarak benzer muhtemelen ama Chelsea sonrası geriye gitti o da.

Singo öncesi Disasi vardı Monaco’da, o da benzer bir profildi ama zekasızdı biraz. Singo çok pahalı, alamayız.

Disasi de profil olarak benzer muhtemelen ama Chelsea sonrası geriye gitti o da.

Hoca röportajda 1-2 tane daha atletik oyuncu almak istiyoruz derken gerçekten atlet istediğine eminim :asd: zira kendisinin bek anlayışı için elzem tek özellik. Afrikalı herhangi bir maratoncuyu futbola döndürelim 20'li yaşlarında, 2 senede Okan hocanın oyun anlayışında Boey gibi parlar.

Bazı yıllardır muhatap olmadığım tiplere de dipnot ekleyeyim.

Cezaların %90ına karışmıyorum, eski ben olsa dün Yunus’a hain falan deyip, kadro dışı bırakanları aylarca atmıştım, yoruldum çünkü uğraşamıyorum bu toksiklikle.

@Okan Mason dün Buruk’a söyledikleri için yüksek puanlı uyarı aldı, uyarıyı verdiren de benim. Devam ederse ceza verin de dedim, hocaya hakaret edilmesine kimse izin vermez bu forumda.

Sürecin şahidi de @Veli Baltacı

Kimseye de hiçbir yönetici bunun hesabını vermek zorunda değil, umarım nettir.

Bir adet bize yakışır bir kaleci ve bir adette çok iyi bir sağ beke ben fitim .Orta sahaymıs sol.stopermis falan gibi bir beklentim.yok yönetimden ama kale ve çok iyi sağ bek ekmek gibi su gibi ihtiyaç bunlarıda bir zahmet alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt