- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.147
- 5.003
Sallai barış çift forvetUfak agrilari vardi ama macin devaminda sure vermek istiyoruz.
Zaniolo iyi kamp performansi sergiledi, onu kullanacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai barış çift forvetUfak agrilari vardi ama macin devaminda sure vermek istiyoruz.
Zaniolo iyi kamp performansi sergiledi, onu kullanacagiz.
Sanmam ya sallai bek baslatir heralde.Sallai barış çift forvet
elimizden kaçacak gibi tam bizim oyunun oyuncusu
baby dumfries bu oyuncu çok pişman olacağız gibi geliyor bana 3+Nelsson müthiş olurdu hatta 5+Nelsson'a da okeyimNelsson + 3 milyon euro gibi takas yapabilirdik ama neyse.
Dumfries kadar iyi olacagini sanmam, teknik kapasitesi ondan dusuk cunku ama fizik olarak ust duzey bir sporcu. Yani kolay kolay yikilmaz.baby dumfries bu oyuncu çok pişman olacağız gibi geliyor bana 3+Nelsson müthiş olurdu hatta 5+Nelsson'a da okeyim
ya Dumfries kadar iyi değil tabi de potansiyeli anlamında demiştim bizim sığır pres işinde harika iş yapardı serie a'da maç başı 11 top çalma ve üst düzey dripling istatistikleri var aygır gibi boy falan da uzun,Dumfries kadar iyi olacagini sanmam, teknik kapasitesi ondan dusuk cunku ama fizik olarak ust duzey bir sporcu. Yani kolay kolay yikilmaz.
Neyse bizimkiler kaleci transferinden baska transfere bakacak hali yok gibi suan.
Kim oynayacak yerine?Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar
Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi
Geçen seneden daha kötü bi kadro var antep deplasmanı için
Sane oynamali, neden? Cunku Osimhen oynamayacak deniliyor (yedek). Morata var mi yok mu macta belli degil. O da yoksa santraforsuz cikiyoruz resmen o durumda Sane oynamayacak da kim oynayacak?Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor
Gercekse olay cikar
Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi
Geçen seneden daha kötü bi kadro var antep deplasmanı için
bu kadronun çıkma ihtimali 0günay
kaan..sanchez..apo..eren
lemina..torreira
sallai..sara..jakobs
barış
antep kadrosu böyle olur. resmen acı çekiyor hücum hattı
sane ve yunus yedek başlayacakmış , osi yedeklerde olur mu muamma
kaynak kimgünay
kaan..sanchez..apo..eren
lemina..torreira
sallai..sara..jakobs
barış
antep kadrosu böyle olur. resmen acı çekiyor hücum hattı
sane ve yunus yedek başlayacakmış , osi yedeklerde olur mu muamma
Muhatap*Bazı yıllardır muhattap olmadığım tiplere de dipnot ekleyeyim.
Cezaların %90ına karışmıyorum, eski ben olsa dün Yunus’a hain falan deyip, kadro dışı bırakanları aylarca atmıştım, yoruldum çünkü uğraşamıyorum bu toksiklikle.
@Okan Mason dün Buruk’a söyledikleri için yüksek puanlı uyarı aldı, uyarıyı verdiren de benim. Devam ederse ceza verin de dedim, hocaya hakaret edilmesine kimse izin vermez bu forumda.
Sürecin şahidi de @Veli Baltacı
Kimseye de hiçbir yönetici bunun hesabını vermek zorunda değil, umarım nettir.