Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kaleci isi icin , donnaruma hayaliyle bekliyorlarsa kotu patlayabiliriz.

Transfer sonuna dogru herkes bir cok oyuncuya hamle yapabilir. Bir hedef belirlendiyse agustos ortasina kadar bitirmeleri lazim

baby dumfries bu oyuncu çok pişman olacağız gibi geliyor bana 3+Nelsson müthiş olurdu hatta 5+Nelsson'a da okeyim
Dumfries kadar iyi olacagini sanmam, teknik kapasitesi ondan dusuk cunku ama fizik olarak ust duzey bir sporcu. Yani kolay kolay yikilmaz.

Neyse bizimkiler kaleci transferinden baska transfere bakacak hali yok gibi suan.

Dumfries kadar iyi olacagini sanmam, teknik kapasitesi ondan dusuk cunku ama fizik olarak ust duzey bir sporcu. Yani kolay kolay yikilmaz.

Neyse bizimkiler kaleci transferinden baska transfere bakacak hali yok gibi suan.
ya Dumfries kadar iyi değil tabi de potansiyeli anlamında demiştim bizim sığır pres işinde harika iş yapardı serie a'da maç başı 11 top çalma ve üst düzey dripling istatistikleri var aygır gibi boy falan da uzun,
Nott Forest ne yapacak Neco Williams ve Ola Aina var bizimkiler tavla oynuyor Kemerburgazda sanırım

Bu gidişle kaleci konusunda da menajer kaktırmasına kalacağız

Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor

Gercekse olay cikar

Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi

Geçen seneden daha kötü bi kadro var antep deplasmanı için
Kim oynayacak yerine?

sane hazır görünmedi 11 olmaması normal de yerine kim oynayacak adam yok

günay
kaan..sanchez..apo..eren
lemina..torreira
sallai..sara..jakobs
barış

antep kadrosu böyle olur. resmen acı çekiyor hücum hattı

sane ve yunus yedek başlayacakmış , osi yedeklerde olur mu muamma

aşırı negatifim transfer yapamıyoruz değil yapmıyoruz bu daha vahim, okan hoca orta saha sorulduğunda geçen sene 12 kişi mi oynayacağız, oğuz aydın iddialarına 6 kanat var gibi cevaplar vermişti her defasında zaman onu haksız çıkardı, çok bariz hem sağ bek hem stoper 1 belki 2 orta sahaya rotasyona oyuncu alınmalı biz yine ağır davranıyoruz hep aynı senaryo cl maçlarında rezil edecek bizi bu sene Osimhen-Sane ile rezil olacağız

Örneğin hem sağ bek hem stopere adam aldın, Kaan Ayhan'ın cl maçında sağ beke çıkma ihtimali olacak bizi neden sürekli kanser etmeye çalışıyorlar akıl alır gibi değil,
Ola Aina 1 ay önce sözleşme uzattı bedavaya alabilirdin mesela ciddi şekilde hiç plan program yok yazıklar olsun
Kaleci alternatiflerimiz bile birbirinden alakasız Doue yerine Jelert gelmişti ya aynı şekil
işin sonunda inşallah Uğurcan gelire razı edecekler bizi

Antep maci muhtemel 11’lerde Sane’nin olmayacağı söyleniyor

Gercekse olay cikar

Herif 2 haftadir idmanda zaten hazır geldi böyle bi deplasmanda oynatmayacaksan niye aldın abi

Geçen seneden daha kötü bi kadro var antep deplasmanı için
Sane oynamali, neden? Cunku Osimhen oynamayacak deniliyor (yedek). Morata var mi yok mu macta belli degil. O da yoksa santraforsuz cikiyoruz resmen o durumda Sane oynamayacak da kim oynayacak?

k. ato basligi revize edilip yanina büyük harflerle HAIN yazilmasini diliyorum!!!

Bazı yıllardır muhattap olmadığım tiplere de dipnot ekleyeyim.

Cezaların %90ına karışmıyorum, eski ben olsa dün Yunus’a hain falan deyip, kadro dışı bırakanları aylarca atmıştım, yoruldum çünkü uğraşamıyorum bu toksiklikle.

@Okan Mason dün Buruk’a söyledikleri için yüksek puanlı uyarı aldı, uyarıyı verdiren de benim. Devam ederse ceza verin de dedim, hocaya hakaret edilmesine kimse izin vermez bu forumda.

Sürecin şahidi de @Veli Baltacı

Kimseye de hiçbir yönetici bunun hesabını vermek zorunda değil, umarım nettir.
Muhatap*

Solda jakobs ongorusunu kim nerde yayinladi ve yaydi

Kanatlar sakat degil vbir sey degil

Gunay
Sallai sanchez apo jakobs
Lem torrieira
Sane sara yunus
Bay
Cok ufak zaniolo suprizi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt