Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla reisim gerekenler yapılmazsa yapılacak yangına su değil odun atanlardanız , yapacak bir şey yok.

Galatasaray ımızı vasatlaştırmaya alışmasın kimse.

dünyanın hiç bir takımında bendeki 9 numara rotasyonu yok diye avel avel hava basıp gezerken , kalkıp barışla kutucuyla forvet oluşturuyorsan az bile konuşuyorum da neyse
arkadaş. buna itirazım yok ki. eksik yapılan bir şey olursa tepki tabiki gösterilsin. ben bundan mı bahsedyorum?

yunus sakat yedek diyorsun mesela. sane yedek olacak diyorsun.

bu yazdığın "gs'ı vasatlaştırmaktan korumak" mı şimdi?

yunus sakat falan değil, onbir oynayacak. sane de en az 50-60 dk oynar. daha yeni lazio maçında oynadı 60 dk.

olmamış bir şeyi olmuş gibi yazıp kafa ezmeyin burada. vallahi de billahi de müdahale edeceğim devamında.

1000072606.webp

Taribo West boşta mı?

Direk bize lazım olan adam. Osimhen araya girerse bitirir.. Month to month'dan da bağlarız..

valla reisim gerekenler yapılmazsa yapılacak yangına su değil odun atanlardanız , yapacak bir şey yok.

Galatasaray ımızı vasatlaştırmaya alışmasın kimse.

dünyanın hiç bir takımında bendeki 9 numara rotasyonu yok diye avel avel hava basıp gezerken , kalkıp barışla kutucuyla forvet oluşturuyorsan az bile konuşuyorum da neyse

mehmetciğim yanlış yerden yürüyorsun bence

Seneye sozlesmesi biten oyuncuyu niye kiralasinlar, oyle mantik mi olur? Adamlar para kazanmanin derdinde, suan satabilirler ama seneye zaten belese gidecek. Osimhen'i nasil kiraladik? Sozlesmesini once uzatti Napoli yoksa bir yere gidemezsin dediler, o da uzatti sonra bize kiralik geldi.
Para kazanmak istiyorlar ama satamazlarsa oynatmayacaklari kaleciye bosuna 10 milyon maas verecekler.

Adamin maas istegi cift haneli rakam, PSG bedava mi verecek? Adamlar yeni sozlesme yapmiyorsan seni satacagiz diyor yani dogal olarak ciddi bir bonservis isteyecek. Onun oluru falan yok.
1 sene kiralık, maaşı yarı yarıya ödeme, seneye zorunlu satın alma opsiyonu falan filan. Olmayacak şey değil de istek var mı emin değilim.

1 sene kiralık, maaşı yarı yarıya ödeme, seneye zorunlu satın alma opsiyonu falan filan. Olmayacak şey değil de istek var mı emin değilim.
O maliyete girebilecegimizi sanmiyorum, Psg niye ok desin yari maasina mesela? Hic bir zorunluluklari yok. Ya da 1 sene kontrati kalmis adami niye kiralik versinler

Az once yazdim, seneye sozlesmesi bitiyor o dediginin olmasi icin Osimhen'de oldugu gibi once sozlesmesini uzatmalari lazim.

Para kazanmak istiyorlar ama satamazlarsa oynatmayacaklari kaleciye bosuna 10 milyon maas verecekler.
Bir yil oturursun o zaman demisler. Adamlarin para derdi yok zaten zengin kulupler. Burada mesaj cakiyorlar diger oyunculara.

O maliyete girebilecegimizi sanmiyorum, Psg niye ok desin yari maasina mesela? Hic bir zorunluluklari yok. Ya da 1 sene kontrati kalmis adami niye kiralik versinler
Uzatabilirler yani ciddi bir iletişim kurulduktan sonra yolu bulunur illaki ama bizim gireceğimizi ben de sanmıyorum.

@Sami Karakoç sinsirella sami
birde beni şikayet etmiş

ben okan buruka garsonmu dedim?!

bir tane öyle mesajım yok

avrupa maçlarında oyunculara karışmasın çayları eklerlerini getirsin yeter dedim

ayriyeten genelkurmay generalinin bakanların çaycılığını yaptığı bir ülkede kim neye gocunak
Demişsin ağabey işte

Uzatabilirler yani ciddi bir iletişim kurulduktan sonra yolu bulunur illaki ama bizim gireceğimizi ben de sanmıyorum.
Ben yuksek maas, basarilar yasamis adamdan cekinirim valla. Yasi genc ama tepeyi gormus adam sonucta.

Hirsi olan , basari odakli, genc ve ucuz isim lazim(bonservis degil, maasi ucuz)Basindan beri arziladigim profil bu. Zaman gectikce ligler baslarkende ihtimalin cok azaliyor bunun icin. Dusunulmeyen ya da yedege kitlenenler kalacak masada. Kesin fazla para verecegiz vede.

Donnaruma butcesi olsaydi zaten ederson bitirilmisti. Yok fener araya girdi, city 20 ye cikardi hikayelerini medya kullansin, ben yemiyorum hic.

Multi-task yapamiyor yonetim. Hel tek gundemde ugrasanlar var, kalani yatiyor.

Haziranda hatip cikip demedi mi misal stoper ve kaleci isi bende diye. Haliyle 2 ayda 0 surec yurutuldugu belli.

Ianis Hagi uygun maliyetle iş görür mü rotasyonda?
Gerçi yabancı kontenjanı pek harcanmaz gibi ona
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Valla osi vs icin dediler, zor hesap kitap doneminde ekstra 10k yuklendim(hatta 13 ) , sampiyon olduk aninda bayrak tshirt yapistirdim.

Dun kirmizi formayida alacaktim ama durdurmak zorunda kaldim kendimi.

Elden geleni yaptik. Burdan sonrasi ne kadar ekmek o kadar kofte. Yonetim para cikarma derdindeyken planlama transfer islerini unuttu belliki.

Ceket tayfanin %85i bir halta yaramaz. Bide canli yayina 2 gune biter falan dedirttiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt