Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.256
- 34.183
- 2.478
Sadece tavuk/balik ve yesillik yicen. Haftada 5-6 gun 1 saatlik sert kardio yapcen sende böyle olcenBöyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece tavuk/balik ve yesillik yicen. Haftada 5-6 gun 1 saatlik sert kardio yapcen sende böyle olcenBöyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?
Dedigin gibi topcu olsaydi vill/atalanta/fio da kirinti da olsa gösterirdi ama hic bir yerde birsey göremedik. Birakalim yabanci seviciligini. Leṣ gibi topcu. Eskiden iyimis okadarGöremeyiz çünkü adam bizde değildi.Yarim dönem top oynadı izleyelim görelim.
Sağ bekte kim oynayacak?İsteklerin gerçekçiliğini değerlendirmek adına mevcut kadro.
Kaleci ve Savunma
Orta Saha
- GK – Günay, Jankat
- CB – Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Arda Ünyay, Metehan Baltacı
- LB – Eren Elmalı, İsmail Jakobs, Kazımcan Karataş
- RB – Elias Jelert (+2)
- LWB – Derrick Köhn
Kanatlar ve Forvet
- CDM – Mario Lemina, Kaan Ayhan
- CM – Gabriel Sara, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Efe Akman
Deport: Carlos Cuesta, Victor Nelsson.
- LW – Leroy Sane, Yunus Akgün
- RW – Roland Sallai, Barış Alper Yılmaz, Yusuf Demir (+2)
- CF – Victor Osimhen, Alvaro Morata
- ST – Mauro Icardi
- SS – Nicolo Zaniolo, Ahmet Kutucu
Not: Köhn, Jelert ve Yusuf gönderilip, kaleci Tzolakis (u23), stoper de Renato Veiga (u23) olursa Morata da kalabilir, Zaniolo da.
O matematiği bu tabloya bakarak doğru bir şekilde yapabilirsin.Sağ bekte kim oynayacak?
Yabancı seviciligiyle alakası yok sorunlu futbolcu olmasa bizde olmazdı.A.Villa Fiorentina Atalanta madem.futbolcu değil niye transfer etti hepsinin beklentisi oldugu için.Ben zaten beklentileri karşıladı demiyorum adam futbolcu değil demek biraz saçma geliyor bana kusura bakmayın.Adam düşüşte zaten ben bunu kabul ediyorum ancak yine söylüyorum ligin üstünde futbolcu.Soyle bakalım bugün Zaniolo Süper ligde bizim dışımızda hangi takımda 11 de oynayamaz bence hepsinde direk oynar.Dedigin gibi topcu olsaydi vill/atalanta/fio da kirinti da olsa gösterirdi ama hic bir yerde birsey göremedik. Birakalim yabanci seviciligini. Leṣ gibi topcu. Eskiden iyimis okadar
Barış yerine Ahmed var falan diyebilir Okan hocaNasıl Boey yüksek meblaga satılıp Aurier alındıysa
Barışta satılırsa leş atan bir oyuncu kiralanır
Sulandı zaten önüne gelene teklif etti olmayınca en son Kereme gittiler.everton,girilişi kiralamis
ifb nin sulanma potansiyeli vardı
belki de sulanmistir ama s…ri yemis de olabilir heriften
Bizde oynayamaz biz tsl ustundeyiz bunu bi kabul edelimYabancı seviciligiyle alakası yok sorunlu futbolcu olmasa bizde olmazdı.A.Villa Fiorentina Atalanta madem.futbolcu değil niye transfer etti hepsinin beklentisi oldugu için.Ben zaten beklentileri karşıladı demiyorum adam futbolcu değil demek biraz saçma geliyor bana kusura bakmayın.Adam düşüşte zaten ben bunu kabul ediyorum ancak yine söylüyorum ligin üstünde futbolcu.Soyle bakalım bugün Zaniolo Süper ligde bizim dışımızda hangi takımda 11 de oynayamaz bence hepsinde direk oynar.
Morata’dan 0a 0 ayrılıcaz gibi.