Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteklerin gerçekçiliğini değerlendirmek adına mevcut kadro.

Kaleci ve Savunma
  • GK – Günay, Jankat
  • CBDavinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Arda Ünyay, Metehan Baltacı
  • LB – Eren Elmalı, İsmail Jakobs, Kazımcan Karataş
  • RBElias Jelert (+2)
  • LWBDerrick Köhn
Orta Saha
  • CDMMario Lemina, Kaan Ayhan
  • CMGabriel Sara, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Efe Akman
Kanatlar ve Forvet
  • LWLeroy Sane, Yunus Akgün
  • RWRoland Sallai, Barış Alper Yılmaz, Yusuf Demir (+2)
  • CFVictor Osimhen, Alvaro Morata
  • STMauro Icardi
  • SSNicolo Zaniolo, Ahmet Kutucu
Deport: Carlos Cuesta, Victor Nelsson.

Not: Köhn, Jelert ve Yusuf gönderilip, kaleci Tzolakis (u23), stoper de Renato Veiga (u23) olursa Morata da kalabilir, Zaniolo da.
Sağ bekte kim oynayacak?

kalecisiz lige girmek nasıl bir akıl tutulmasıdır.
Günay yeterli diyenleri de anlayamıyorum. Günay üstü üste 3 maç mı oynadı da Günay'ın kaleciliğinden emin olduk. 15 maçta 9 maç gol yemiş ve toplamda yediği gol 14. Hatalı yedimi hatırlamıyorum fakat kaleci performansı uzun süre kalede durunca anlaşılıyor.
Günay ligde kaleci gelene kadar bir kac kotu gol yiyecek, ki lazio macı biraz gosterdi durumu sonra apar topar sacma bir paraya Cuesta benzeri bir adam alacaklar.
Durduk yerde olusan iyi hava bozulacak.

tff denilen meczup oluşum yüzünden barış'ı satmamız ihtimal dahilinde dahi olmamalı.İstediğimiz paralar olsa dahi , yine avrupaya ihraç edeceğimiz oyunculara kısıtlama getirdiler saçma sapan sınırla

ligdeki fiziksel gücü açık ara en yüksek takımız. ligin en hızlı oyuncuları yine bizde. ligin en iyi kanat rotasyonu, en iyi stoperi, en iyi sol bek rotasyonu, en iyi orta sahası net olarak bizde.

ne fb'in ne de bjk'in, gs taraftarının çoğunun kadrolarına dahi yazmadığı zaniolo kadar bile bir kanat oyuncusu yok.

şurada 25 gün daha sabredeceğiz ve istediğimiz o 4 transfer de olacak. ben buna inanıyorum.

Takımda bir kural oluşması lazım örneğin transfer dönemi 1 eylülde bitiyor avrupa için, as kadrodaki oyuncuların menajerlerine bildireceksin 10 ağustosa kadar teklif gelmese bize teklif getirmeyin satmıyoruz diyeceksin ki en azından kadro planlaman için bir gücün olsun

everton,girilişi kiralamis

ifb nin sulanma potansiyeli vardı

belki de sulanmistir ama s…ri yemis de olabilir heriften

Nasıl Boey yüksek meblaga satılıp Aurier alındıysa
Barışta satılırsa leş atan bir oyuncu kiralanır

Dedigin gibi topcu olsaydi vill/atalanta/fio da kirinti da olsa gösterirdi ama hic bir yerde birsey göremedik. Birakalim yabanci seviciligini. Leṣ gibi topcu. Eskiden iyimis okadar
Yabancı seviciligiyle alakası yok sorunlu futbolcu olmasa bizde olmazdı.A.Villa Fiorentina Atalanta madem.futbolcu değil niye transfer etti hepsinin beklentisi oldugu için.Ben zaten beklentileri karşıladı demiyorum adam futbolcu değil demek biraz saçma geliyor bana kusura bakmayın.Adam düşüşte zaten ben bunu kabul ediyorum ancak yine söylüyorum ligin üstünde futbolcu.Soyle bakalım bugün Zaniolo Süper ligde bizim dışımızda hangi takımda 11 de oynayamaz bence hepsinde direk oynar.

Yabancı seviciligiyle alakası yok sorunlu futbolcu olmasa bizde olmazdı.A.Villa Fiorentina Atalanta madem.futbolcu değil niye transfer etti hepsinin beklentisi oldugu için.Ben zaten beklentileri karşıladı demiyorum adam futbolcu değil demek biraz saçma geliyor bana kusura bakmayın.Adam düşüşte zaten ben bunu kabul ediyorum ancak yine söylüyorum ligin üstünde futbolcu.Soyle bakalım bugün Zaniolo Süper ligde bizim dışımızda hangi takımda 11 de oynayamaz bence hepsinde direk oynar.
Bizde oynayamaz biz tsl ustundeyiz bunu bi kabul edelim

E bu takimlar almis eskiden iyidi belki tutar diye tutmadi iste 2 senedir dolasiyor talip bulamayinca geri geldi

Sence talibi olsa metin oktay gibi takilirmiydi?

Anca gider bizde isi yok bu italyan bebesinin

Bu gün yarında Morata ayrılığı gelsin ve oradan 6-7 milyon civarı gelsin direk kasaya. Hafta sonuna doğru Cuesta'da zorunlu satış işi olsun ve kaleci konusunda somut gelişmeler olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt