- 18 Temmuz 2009
- 80.787
- 225.495
- 5.093
Çıldıracağınız bir isim geliyorabi kaleci duyumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıldıracağınız bir isim geliyorabi kaleci duyumu
Yoqabi kaleci duyumu
VeigaU23: Jelert, Yusuf "OUT"
U23: Lammens/Tzolakis, R.Veiga "IN"
İki kaleciyi de hiç izlemedim sırf ismi çıktığından yazdım.
Ama Veiga konusunu uzun zamandır yazıyorum forumda. Juve'de orta sahada oynarken 1-2 maç gördüm bu adamı. Sol bek olarak çıkmış sonra sol stoper olmuş. Özellikleri sebebiyle gerektiğinde 3 mevkide kullanabiliyorsun. Süresini yüksek tutmak adına çok değerli bir şey. Hem Abdülkerim, hem Jakobs, hem de Lemina'yı ikame edebiliyor. Bu da yetmezmiş gibi bir de u23. 12 yabancıyı etkilemiyor.
Ama oyuncu için yaz boyu Bayern Münih ve Arabistan iddiası dolaştı. Ben bunu yazarken bir yere gitmiş bile olabilir.
Bu düşünceyi kabul ediyorum tutamadığı için bizde zaten.Simdi benim söylemek istediğim şu Osimhene 75 verdik Saneyi aldık.Kaleciye belli bir meblağ ayrılmaya çalışılıyor belki stopere diğer mevkilere para verilemeyecek en fazla kiralama yaparız.Kohn Nellson Cuesta Moratayi gonderdik Yusufla Jelerti +2 kuraliyla degerlendirdigimiz zaman gonderilecek bence ikisi ya da biri biz gönderdiğimiz Zaniolo ve Morata nin yerine onlardan daha iyi oyuncu bulabilecekmiyiz geçen sene Avrupa'dan yedeksiz oldugumuz için elendik.Biz zaten bu ligin ustundeyiz de Avrupa için geniş kadro şart mesele Zaniolo değil kadro planlamasi eğer daha iyi oyuncular alabileceksek ve bonservisiyle gondereceksek 5-10 arası kabul ederim kiralama bana mantıklı gelmiyor.Bizde oynayamaz biz tsl ustundeyiz bunu bi kabul edelim
E bu takimlar almis eskiden iyidi belki tutar diye tutmadi iste 2 senedir dolasiyor talip bulamayinca geri geldi
Sence talibi olsa metin oktay gibi takilirmiydi?
Anca gider bizde isi yok bu italyan bebesinin
Arhan Ata Pilavoğlu, Atom'un Erol Bulut bölümünde şu deli için "internetteki bir adam" demişti de deli ortalığı ayağa kaldırmıştı. Az dedi çocuk.Beynine sokayım bunun ben ya. Gerçi muhtemelen yok en fazla beyin boşluğuna
Tzolakis olmaz da Lammens'i Antwerp'e 20'ye yakın bonservis vereceğin herhangi bir zamanda alabilirsin onların sorun edeceğini sanmam.tzolakis veya lammens bayağı iyi hamle olurdu kale için ya. +2ye de yazabiliyorsun hem. ancak yüksek bonservisli ve takımlarının as kalecileri. bu noktadan sonra olmaz herhalde.
yeni kalecimiz safonov olacak ya bariz belli.
tzolakis veya lammens bayağı iyi hamle olurdu kale için ya. +2ye de yazabiliyorsun hem. ancak yüksek bonservisli ve takımlarının as kalecileri. bu noktadan sonra olmaz herhalde.
yeni kalecimiz safonov olacak ya bariz belli.
Hasan ile ayni fikirdeyim.Tzolakis olmaz da Lammens'i Antwerp'e 20'ye yakın bonservis vereceğin herhangi bir zamanda alabilirsin onların sorun edeceğini sanmam.
Emin Bayram fazla abartılıyor alabilirler de Ozan Kabak in gitmesini istemem ben.fb emin bayramı alamaz bu arada %50 satıştan payımız + alma önceliğimiz var, ayrıca menajeri cmy değil
14 aydır sakat ozan kendine gelmeden kimsenin düşüneceğini sanmıyorum, sezon sonu da sözleşmesi bitiyor sakatlanmaz toparlanırsa bedava gelsin seneyeEmin Bayram fazla abartılıyor alabilirler de Ozan Kabak in gitmesini istemem ben.
"Son anda Kurtuva""son anda donnarumma"
bu kafiyeye uyan kaleci istiyorum
vallah ben bizim kulüp içi dinamikleri ile bir futbolcuya -en azından bu yaz döneminde- 20 m bonservis verebileceğimizi pek ihtimalli görmüyorum.Tzolakis olmaz da Lammens'i Antwerp'e 20'ye yakın bonservis vereceğin herhangi bir zamanda alabilirsin onların sorun edeceğini sanmam.