Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe’nin çocuğu diyorlardı, Samandıra’nın kalbinden çektik aldık.
Para değil, akıl transferi.

İşte o çıldıracağınız kaleci:

BERKE ÖZER:sarıkalp::kırmızıkalp:

Zanyolo temelli gitmeli artik. Zanyolo kalacagina köhn kalsin derim hem maasi daha dusuk hem sol tarafta zanyolodan iyi

Ha bana kalirsa köhnde gitmeli
Bonservis felan varsa ya da takas da kullanabiliyorsak gönderilmesi mantıklı olabilir kiralanmasın yeter.Diger türlü takimda kalacaksa öyle haberler de var Zaten direk oyuncumuz olamaz.Kohn Cuesta Nellson da bu saatten sonra bize zarar verir piyasası varken çıkarabildigimizi elden cikarmamiz lazım.

geçen sene Antalyaspor iç saha maçı 3. golümüzü açın izleyin işte Barış sırf bu yüzden satılamaz

Ederson kovanın teki. Senede 5 asist yapacak diye kalecimi alınır. Gitsinler o paraların üzerine koyup 26 27 yaşlarında bi kaleci bulsunlar. Kaç senedir belli Muslera nın bu dönem bırakacağı

Benim hissettiğim Nick Pope ile uğraşıyor olabilirler bunlar. Lammens işiniz daha az bonservise yada zorun satın alma ile yapmaya çalışıyor olabilirler. Uğraştığı isimler olmazsa 2 hafta içinde o zaman Safanov'u bitirecekler gibi geliyor bana. Ben bu hafta sonuna doğru somut gelişmeler olur diyorum. Özellikle Morata işi hallolup oradan nakit 6-7 milyon euro nakit gelirse.
nick pope son durumu nasıl acaba? ramsdale'dan sonra kendisine yol verebilirler hakikaten. uyguna da bitebilir diğer isimlere göre.

Ederson kovanın teki. Senede 5 asist yapacak diye kalecimi alınır. Gitsinler o paraların üzerine koyup 26 27 yaşlarında bi kaleci bulsunlar. Kaç senedir belli Muslera nın bu dönem bırakacağı
25 yasinda kaleci buldular ama onlari alamiyoruz, fiyatlari 25 milyon eurodan basliyor.

ligin başlayacağı hafta morata'nın ayrılmasına izin verdiklerine göre yerini KUTUCU'yla doldurmayı planlıyolar heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt