Genelde uclu orta saha ile oynayan buyuk kuluplerin mevcut orta saha rotasyonu:
Arsenal;
Zubimendi
Norgaard
Rice
Merino
Lokonga
Odegaard
Fábio Vieira
Man City;
Rodri
Phillips
Reijnders
Nunes (gidebilirmis)
Kovacic
Nico Gonzalez
Ilkay
Nypan
Inter;
Calhanoglu
Barella
Sucic
Asllani (gidebilirmis)
Frattesi
Mkhitaryan
Zielinksi
Juventus:
Locatelli
Melo
Douglas Luiz (gidecek ama)
McKennie
Koopmeiners
Thuram
Real Madrid:
Camavinga
Arda Guler
Valverde
Ceballos
Tchouaméni
Bellingham
PSG:
Neves
Vitinha
Zaïre-Emery
Ruiz
Soler (gidebilir ama)
Mayulu
Asensio (gidebilir ama)
GALATASARAY:
Lemina
Torreira
Sara
Eyup Aydin ??
Berkan
soyle bakinca bizim takima en az 2 orta saha lazim ve bunlarin da A takimda direkt 11'de oynayacak kapasitede olmalari gerekiyor.
Kesinlikle katılıyorum.Gerçekler ortada.Ve başımızdaki adamlar ısrarla göz göre göre basit hatalar yapmaya devam ediyor.
Tabiki bu takımlarla kendimizi bir tutamayız.Onların tam seviyesine çıkamayabiliriz.Ama bu kadarda fark olmaz.Ama başımızdaki iş bilmezler sayesinde olmaması gereken çok ciddi seviye farkı oluşuyor.Sırf yapılan basit hatalar yüzünden.
Bana bir Allahın kulu söylesin beş dakika bile süre vermekten kaçınılan yusuf demir neden hala kadroda.Üstelik yabancı.Neden yahu neden.Gerçekten var ise umut oynayabileceği bir takıma kiralık ver.Oynatmıyorsun arkadaş neden vermiyorsun.Sadece bu değil çok oyuncu var bu şekilde.Hadi diğerlerine talip yok arkadaş yusuf,eyüp verin abi kiraya neyi bekliyorsunuz.
Bize çok net iki orta saha lazım.Bir tane ilk 11’e orta saha özellikli ofansif 8,5.
Bir tane alternatif defansif orta saha.
Olmasın transfer yunus 10 oynasın gene bir iki sakatlık cezada apışıp kalalım.Ne anlamı kalacak o kadar yatırımın.
Hedef avrupada başarı.Lig ve kupa.Uzun maraton var.herkes bir şekilde süre alır.
Yunus,sara,sallai,icardi,yeni defansif orta saha,eren,apo mis gibi alternatifli canavar gibi kadro.Evet osimenin alındığı şu dönemde zor ama bir şelkide halledilir diye düşünüyorum.