Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.170
- 6.903
- 1.713
30 a kerem almak mı kafaya bak zorla ligin bayerni yapacaklar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jelert > çelikzeki
#yeterli bilgi
ben derim ki zeki buraya yedek olmaya gelmez. as sağ bek olmaya da bence kalibresi yetmez (taraftar da benimsemez).tr içi yetişme (bu kurala uyan oyuncu sıkıntımız var heis)
sözleşmesinin son senesi (uygun maliyet)
son sezonu dahil, takımının düzenli oyuncusu (43, 30, 34, 40 maç oynamış son 4 sezonda serie a ve ligue 1'de)
anti fb
30 yaş altı (28)
oyuncunun son durumunu bilmiyorum ama cv ve düz mantık yukarıdaki doneler, gs'ın sağ beki için bir yabancı-bir yerli düşünüldüğünde, yerli oyuncu opsiyonu için cuk oturuyor gibi.
jelert>zeki demişsin de, jelert serie a'da 8 maç oynasın vefat eder reyiz.
sana inanır ve güveniriz. sen neden bu derece soğuksun ki zeki'ye?
Bu nedir yeni sermaye artışı mı ?
Bu nedir yeni sermaye artışı mı ?
Hayır. Yapılan sermaye artırımının tamamı ve yeni metnin tescili ile ilgili. Maalesef medya ve habercilik olarak dipteyiz. Kap açıklamasına bile bakmıyorlar.
sazdağı'nın şike tapeleri var. (internetten kolay bir araştırmayla bulabilirsiniz). benden pas. o camiadan çıkma ve böyle bir süreci olan birini istemem şahsen.ben derim ki zeki buraya yedek olmaya gelmez. as sağ bek olmaya da bence kalibresi yetmez (taraftar da benimsemez).
ama maliyeti as oyuncu maliyeti. o yüzden yedekde kalmaya ikna olacak sazdağı daha sağlıklı gözüküyor rotasyon için
Caner Erkin'i alir sagbeke koyarim daha iyisazdağı'nın şike tapeleri var. (internetten kolay bir araştırmayla bulabilirsiniz). benden pas. o camiadan çıkma ve böyle bir süreci olan birini istemem şahsen.
bu arada ben zeki'nin sağ bek rotasyonuna alternatif bir ekleme olarak geldiği varsayımıyla doğru bir transfer olacağını düşünüyorum. nasıl ki sol bek rotasyonumuz birbirine yakın denilebilecek seviyede jakobs-eren olmak üzere bir yerli-bir yabancıdan oluşuyorsa, sağ beki de öyle yapmalıyız. yapabiliriz de. yoksa zeki direkt gelsin ve 40 maç sağ beki as olarak ona teslim edelim demiyorum. bu sebeple fikrim bu temel üzerine kuruludur.
bir daha kaan'ın ya da sallai'nin sağ bek oynamak zorunda kaldığını görmemeliyiz.
madem santraforumuz osimhen, sağ açığımız sane ve bir o kadar da üst düzey oyuncumuz var, zeki de bu oyuncu havuzunun içine opsiyon olarak gayet dahil olabilir. zira bizim ne as ne yedek hiç sağ bekimiz yok.