- 3 Temmuz 2012
- 141.208
- 89.221
- 5.478
biz nıye almıyoz bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar gerekiyorsane kadar geride?
Barış o kim ya Gitsin topa vurmayı ogrensinİlk 11 mi oynayacak Leao? Barış ve Sane'yi nasıl idare edeceğiz?
biz nıye almıyoz bunu
Zaten anca bek oynar kabiliyeti okadar geriden önü boş topla koşsun dursunBarış sol bek olsun Jakobs stoper komple sorunlar çözülür.
Ben ondan Sneijder bekletiyorum ya bana acayip Sneijder çağrışımı yapıyor çocukHaydi oğlum batrakov çok kilit bir adam oldun bir anda... bir mertens çıkarsa senden hücumda uçarız...
okan hoca hallederBarış çok yüksek maaşa gitmek istedi, satmadık.
Şimdi kendisinin 3 katı maaşa yerine adam aldık.
Adamı oynatmazsak piyasası düşecek ve yüksek maaşlı gidemeyecek bir yere.
Barış'a çok bayıldığımdan değil ama bu durumu bir şekilde yönetmek lazım. Sorun çıkmaya müsait bir konu.
Barış o kim ya Gitsin topa vurmayı ogrensin
Ceza sahasından şut atip orta sahadan taca atan oyuncu ya geçsin bek oynasın yada kulübede beklesin öne geçersen Sane Yerine atarsın koşsun diye
dogru. bize gelmiyor.Julian Alvarez haberleri doğru mu
niye yalan söylesinler ali naci . neden daha düşük yazsınlar , ne geçecek ellerine ?İtalyan kaynaklar doğru haber vermiyor. Ben size Leao'nun maaşını söylüyorum; 15+2 milyon euro. (Ali Naci Küçük)
Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değilsaneden daha çok gol atıp daha çok asist yapmasa barış iyi fikir