Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.495
- 14.817
- 1.498
Alvarez işinin pek oluru yok ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anti-gardici kim varsa içeride ANK 'ya yardır demiş.Ali Naci Küçük: "George Gardi'ye herkes başarılı operasyonları üzerinden saygı duyuyor. Peki yapmadıkları? Bir menajeri bu kadar ilahlaştırmak çok sağlıklı değil."
Söylentiler dedikodular çıktı... fenere gidebilirdi de... ama Galatasaray lı olduğunu söylemesine rağmen hiç bu formayı giymemiş birisinin de fenere falan gitmesi beni çok üzse de ihanet anlamına gelmez benim için... Adam yalvardı resmen geçen yaz. Bizimkiler almayınca da ya da alamayınca da fenerle görüşmüş olabilir... Bir de sanırım gurbette biraz daha profesyonel bakıyorlar olaya... şimdi can uzun fener muhabbetleri de dönüyor mesela... giderse can a mı kızarım onu almayan yönetime mi?Safi kazanamadığından beri haber yolluyor aracılarla. Arada biri var yönetimi ikna etmek için. Dediğim gibi oyuncuya bakış yarı yarıya. Biz kendi içimizde onaylarsak gelir.
Daha önce burada konuşmuştuk hatta bit sürptiz var olayını. Hakanı söylemiştim o zaman. Ben istemiyorum onu ama aramızda kabul görürse destekleriz.
31 ağustosta bir yere girmemişse tek adres Turkiye kalır Atletico Araplara oyuncuyu vermez oyuncuda gitmez 1 senelik kiralık gayet mantıklı ve mümkün ne yapacaklar satmiyorlar adamda oyanmiyor 1 sene maaş ödeyip bekletecekler miAlvarez işinin pek oluru yok ya
neden futbol?Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değil
Hücumcu takımız atacak tabi
Sane direk gol asist katkısından çok başka özellikleri var Leao Varken Baris Bek oynar yada kulübede oturur
alvares osimhen in arkasında yedek bekler mi sence?Yalnız Alvares olursa Osimhen Leao Sane
Türkiye ligini kapatsınlar![]()
Katılmıyorum ben bu duruma başka ülkelerde ayrıdır ama buranın dinamiklerini çok iyiSöylentiler dedikodular çıktı... fenere gidebilirdi de... ama Galatasaray lı olduğunu söylemesine rağmen hiç bu formayı giymemiş birisinin de fenere falan gitmesi beni çok üzse de ihanet anlamına gelmez benim için... Adam yalvardı resmen geçen yaz. Bizimkiler almayınca da ya da alamayınca da fenerle görüşmüş olabilir... Bir de sanırım gurbette biraz daha profesyonel bakıyorlar olaya... şimdi can uzun fener muhabbetleri de dönüyor mesela... giderse can a mı kızarım onu almayan yönetime mi?
Okan buruk ta da aynısı olmuştu... Türkiye ye geri döneceği sene bizimkiler istemedi Beşiktaşa gitti oynadı... belki de mecburiyetten gitti... bilmiyoruz olayların iç yüzünü.
Benim de mesela çalıştığım bir firmadan bir olay yüzünden sinirlenip rakip firmaya geçmişliğim vardır...
Bir sponsor daha. CL ve sırt sponsoru da yakındır artık herhalde.
Alayım Derbiler'de üstünlük sağlayabilecek kaşar orta sahamı