Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safi kazanamadığından beri haber yolluyor aracılarla. Arada biri var yönetimi ikna etmek için. Dediğim gibi oyuncuya bakış yarı yarıya. Biz kendi içimizde onaylarsak gelir.

Daha önce burada konuşmuştuk hatta bit sürptiz var olayını. Hakanı söylemiştim o zaman. Ben istemiyorum onu ama aramızda kabul görürse destekleriz.
Söylentiler dedikodular çıktı... fenere gidebilirdi de... ama Galatasaray lı olduğunu söylemesine rağmen hiç bu formayı giymemiş birisinin de fenere falan gitmesi beni çok üzse de ihanet anlamına gelmez benim için... Adam yalvardı resmen geçen yaz. Bizimkiler almayınca da ya da alamayınca da fenerle görüşmüş olabilir... Bir de sanırım gurbette biraz daha profesyonel bakıyorlar olaya... şimdi can uzun fener muhabbetleri de dönüyor mesela... giderse can a mı kızarım onu almayan yönetime mi?

Okan buruk ta da aynısı olmuştu... Türkiye ye geri döneceği sene bizimkiler istemedi Beşiktaşa gitti oynadı... belki de mecburiyetten gitti... bilmiyoruz olayların iç yüzünü.

Benim de mesela çalıştığım bir firmadan bir olay yüzünden sinirlenip rakip firmaya geçmişliğim vardır...

Adam bizi nasıl beklediyse artık maçta tribünde olmak istiyormuş apar topar geliyor Leao Solo il Gala demiş

Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değil
Hücumcu takımız atacak tabi
Sane direk gol asist katkısından çok başka özellikleri var Leao Varken Baris Bek oynar yada kulübede oturur
neden futbol?

Söylentiler dedikodular çıktı... fenere gidebilirdi de... ama Galatasaray lı olduğunu söylemesine rağmen hiç bu formayı giymemiş birisinin de fenere falan gitmesi beni çok üzse de ihanet anlamına gelmez benim için... Adam yalvardı resmen geçen yaz. Bizimkiler almayınca da ya da alamayınca da fenerle görüşmüş olabilir... Bir de sanırım gurbette biraz daha profesyonel bakıyorlar olaya... şimdi can uzun fener muhabbetleri de dönüyor mesela... giderse can a mı kızarım onu almayan yönetime mi?

Okan buruk ta da aynısı olmuştu... Türkiye ye geri döneceği sene bizimkiler istemedi Beşiktaşa gitti oynadı... belki de mecburiyetten gitti... bilmiyoruz olayların iç yüzünü.

Benim de mesela çalıştığım bir firmadan bir olay yüzünden sinirlenip rakip firmaya geçmişliğim vardır...
Katılmıyorum ben bu duruma başka ülkelerde ayrıdır ama buranın dinamiklerini çok iyi
Biliyorlar.

Bonservis ödemek istemiyoruz kendisine. O da zaten bonervisini almakla uğraşıyor. Olmazsa temsili bir rakam sunulacak bonservis için ama hala asıl olay kendi içimiz. Ok olursak olabilir ama çift hane bonservis vermeyiz kendisine sene sonu gel deriz.

Şu an yoğun bir görüşme var taraflar arasında sabaha netleşebilir Hakan mevzusu.

Ankette minimum 4 transferi işaretlemiştim şimdi ilki geldi diğer 3 isimde yakın zamanda belli olacaktır

Umarim okan bey barisi oynatmak icin Saneyi forvet arkasi kullanip barisi sag acik oynatmaz. Illaki oyniyacaksa tekrar bek.olur bu saatden sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt