Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 6.298
- 2.845
- 2.088
Kerem gerçekten Hakanimi istiyorsun sen.???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem gerçekten Hakanimi istiyorsun sen.???
Doue 30milyona leverkusen
Allah başka dert vermesincity mallaştı pep gidince chelsea 2 oldular
40a bırakıyorlar ikna edersen oyuncuyuThuram alabilsek aslında.
Bu iki topçu da hak ettiğinden fazla değer görüyor.Orta sahaya Camavinga, Khepren Thuram tarzı fizikli tempolu agresif top çalma becerisi yüksek bir adam lazım bunu beceremezlerse ön tarafın kalitesinin pek bir önemi olmayacak.
Oshimene devrettik o işleri40a bırakıyorlar ikna edersen oyuncuyu
el mourabet nolduDaha önce söylediğim 2. Ali Cabbar vakası da Yusuf bu arada.
FB'yi t.şak oğlanı yapmaya ant içtik bu yıl.
Rios'a ne dersin?Bu iki topçu da hak ettiğinden fazla değer görüyor.
Bu adamin bize gicigi var kesin. Galatasaray ismini gecirmiyor inatla. Ifb olsaydi afilli afilli yazmisti
Thuram'a teklif varmı sevgili Mustafa?Daha önce söylediğim 2. Ali Cabbar vakası da Yusuf bu arada.
FB'yi t.şak oğlanı yapmaya ant içtik bu yıl.
Yerli dışında orta saha alamayacağımız içşn evet istiyorum... yabancı u23 tek hakkımız kaldı o da forvet ya da defansa gelir diye düşünüyorum. Bir de leao ve osi ye oyun sıkıştığında geriden göndereceği isabetli pasları hayal ediyorum... bence makul bir istekKerem gerçekten Hakanimi istiyorsun sen.???
Ama savunma yok?Yumusayacak ortasaha.Yerli dışında orta saha alamayacağımız içşn evet istiyorum... yabancı u23 tek hakkımız kaldı o da forvet ya da defansa gelir diye düşünüyorum. Bir de leao ve osi ye oyun sıkıştığında geriden göndereceği isabetli pasları hayal ediyorum... bence makul bir istek
evetCl fikstürü bugün mü belli oluyodu?