Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok istediğim değil hakan sence kim olacak dedin diye söyledim. Ama mesela hakan sarr bateakov olsa güzel olmaz mı? Tor sara batrakkvdan
Torreira Lemina Batrakov demek istedin.Sara 8 asla olamaz onda da savunma yok yalan.Bize sahici savunmacı 8 lazım çünkü Torreira resmen oluyor koşmaktan yama kapatmaktan.Avrupada sahici 2 ortasaha basmalı.Bana göre bu dogrultuda hareket edilmeli.Batrakov asla yapmayacağına göre 6 ve 8 in adam gibi top oynayacak savaşacak.bence leminayi yazmayacaksan eğer oraya Melo lazım.Hakan sence uyuyormu bu dediklerime.Liverpool maçını düşün ve ona göre karar ver.

Rios'a ne dersin?
İsterim. Ama istikrarlı mı bilmiyorum hiç. Bu tip kaliteli ve kırık Güney Amerikalılar bizim gibi yoğunluğu yüksek takımlara direkt uyumlanıyor.

Thuram daha iyi bir takımda olmasına rağmen (bu da tartışmalı) çok ılık geliyor bana stili. Rios daha bi' cesur, daha bi' yırtık topçu. Bizim lig özellikle sert deplasmanlarda ılık topçu kaldırmıyor.

Atıyorum yarın yine Juve ile Rams Park'ta oynasak Rios'lu orta saha muhtemelen Thuram'lı orta sahaya üstünlük kuracaktır agresiflik farkıyla. Ama uzun sezonda total katkıda Thuram daha istikrarlı olabilir. Orada da maliyet hesabı giriyor devreye.

Yusuf Akçiçeği şikecilerdeyken beğeniyodum fizikli cesur bi genç ayağı da fena değil. Yerlilerin maaş dengesini bozmayacak şekilde alınabiliyosa alınsın.

İsterim. Ama istikrarlı mı bilmiyorum hiç. Bu tip kaliteli ve kırık Güney Amerikalılar bizim gibi yoğunluğu yüksek takımlara direkt uyumlanıyor.

Thuram daha iyi bir takımda olmasına rağmen (bu da tartışmalı) çok ılık geliyor bana stili. Rios daha bi' cesur, daha bi' yırtık topçu. Bizim lig özellikle sert deplasmanlarda ılık topçu kaldırmıyor.

Atıyorum yarın yine Juve ile Rams Park'ta oynasak Rios'lu orta saha muhtemelen Thuram'lı orta sahaya üstünlük kuracaktır agresiflik farkıyla. Ama uzun sezonda total katkıda Thuram daha istikrarlı olabilir. Orada da maliyet hesabı giriyor devreye.
bende böyle düşünüyorum.

Ali Naci'nin ve bazı yerli gazetecilerin Gardiyle özel bir husumeti var sürekli adamı kötüleyip duruyolar. Yaw bu adam olmasa 4 sene üst üste şampiyon olan kemik kadronun %30-40ı yoktu komisyon alıyomuş ne yapacak babasının hayrına mı yapacak o transferleri? Tabii ki alacak komisyonunu. İş yapan adama parasını vereceksin yoksa Cuestaya muestaya kalıyosun
30-40 mı
%100 yav -100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt