Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlamadığım olay abi madem bizim 50 milyonumuz var neden Ez Abde veya başka bir yetenekli gence yönelmiyoruz ki maaşları da çok daha uygun olur. Leao dünyadaki tek adam mı yahu.
Manuele Baiocchini: "Leão’nun geleceği açısından kritik saatler yaşanıyor. Dün Emery, Leão’yu ikna etmek için kendisini aradı. Ayrıca Galatasaray temsilcileriyle kendi evinde bir görüşme gerçekleştirdi. Birbirinden farklı iki teklif de şu anda masada. Önümüzdeki saatlerde, en geç yarın sabah, Leão’nun geleceğinin ne olacağını öğreneceğimizi düşünüyorum." (Sky Italia)
Taraftar tepkisinden korktukları için diye düşünüyordum ama şu an ciddi ciddi Icardi ile devam etmeye çalıştıklarını kavrıyorum. Resmen cidden pazarlık yapmışlar. Aman şampiyon takım bozulmasın, Günay Kaan gibi şampiyonlukta bir taraftar olarak benden az katkısı olan adamları bile değiştirmeye korkuyorlar. Bu teknik heyet ve yönetimle daha ileri gitmek mümkün değil. Yerimizde sayacağız ve geriye gideceğiz.
Sane'ye 12 Milyon veriyoruz ve aldığımız verim ortada. Leao'ya 15 vermek ne demek ya.
Orta saha ve defans kan ağlarken iki kanatta iki gamsız herifle oynarız artık müthiş planlama gerçekten.
O paranın hakkını vermek için Sane'nin ligde minimum Double-Double yapması ve CL'de 2-3 maç alması lazım geçen sezon. Leao için de aynısı hatta o paraya daha fazlası geçerli olur.
Salak salak işlerin peşinden koşuyoruz. Bu sezon hüsran olacak orası çok belli.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.