Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Milan, masada benim yüksek teklifim varken Villa'ya kiralık göndermez. Oyuncu Villa'yı önceliklendirse de Milan'ın tavrı önemli. Gerekirse dönem kapanana kadar bizden alacağı parayı bekler. Avrupa'da dönem kapanınca oyuncu da bana gelir."

İmza
Dursun Özbek

Kendi programındaki adam bile ali naci denen kolpaciyi yalanlıyor. 18i neresinden uydurduysa yalancı utanmaz.

Yıllık 18 milyon Euro verdiğin bir herifi ikna etmek için bile komisyon verip Gardi'yi aracı yapıyorlar.

yav bu boru sesi ciddiye almayın sıkıp duruyor mabadından aklı evvel herkes ŞL finalinin imkansıza yakın olduğunu bilir zaten
İyi adamdır ama çok çabuk vazgeçer bi an icin yakın olduklarından samimi olduklarindan

Aslinda ben onunla arayı kopardigimda zor zamanındaydi ben de öyle

bize de getirir misin
1787916358595.webp

Bu sene bizi Okan'ın kadir gecesi doğmuş olması bile kurtaramaz.

Son gün Alvarez veya Bruno gibi bir oyuncu düşerse camia olarak motive olup belki en azından ligi sürükleyebiliriz.

Bizim temsilciler bugün mü evindeymis

Öyle anladım ben

Osimhen de aramış

Daha ne yapak portekiz kara sıçanı

Demin x te biri koymus gordum.
Cok eski CL (senesini hatirlamiyorum ama 93 galiba iste) sami.yende 2 -1 barcayi yendigimiz.

Okan arif hakan falan hepsi U23 yastalar, barcaya karsi oynamislar, yenmisler.

Basardiklari belli sonra.

Demin x te biri koymus gordum.
Cok eski CL (senesini hatirlamiyorum ama 93 galiba iste) sami.yende 2 -1 barcayi yendigimiz.

Okan arif hakan falan hepsi U23 yastalar, barcaya karsi oynamislar, yenmisler.

Basardiklari belli sonra.
Yetiştirici takım değiliz diyenler utanır mı bilinmez. Hayır kendisi de altyapıdan gelmiş bir adam. Bu kadar genç oyuncu düşmanlığı ve bitik yaşlı futbolcu sevgisi anlaşılır değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt