Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.619
- 8.655
- 1.233
yasaklı kaynak dostumyalan. teklif falan yapılmadı. şartları öğrenildi sadece oyuncu gelmeye sıcak.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasaklı kaynak dostumyalan. teklif falan yapılmadı. şartları öğrenildi sadece oyuncu gelmeye sıcak.
@Mustafa Yiğit Renkdaş belki duymuşsundur Jankat”ın sözleşme durumu ne olacak?
gitti duyumcumuz yazık olduyasaklıymışz aten yalancı xd
yalan. teklif falan yapılmadı. şartları öğrenildi sadece oyuncu gelmeye sıcak.
abartılıyor o kadar kötü bir oyuncu değilşu fofonanın son halinin vücut fotosu aradım bulamadım yanaklar dıolgun ama vücut nasıl acaba.
Babasi iyi bi dövsün bunu giderse. Aile ruh hastasi GSliO iş olmaz bence... fenere geleceğine frankfurtta kalır...
Renkdaş Fofana dombili baykuş gibi olmuş aradığımız isim değil Camavinga eğer olmuyor ise Koopmeiners tercihi iyi olurSallai gidiyorsa fofana ok olurum anca
orta sahasinda kaan ilkay ve mac secen lemina olan takima yeterliBilen var mıdır Fofana gerçekten Ndombele gibi düşüşte mi yoksa abartılıyor mu
Hiç kimse almazlarsa diye dedim. Cukucuku dan iyidir heraldeRenkdaş Fofana dombili baykuş gibi olmuş aradığımız isim değil Camavinga eğer olmuyor ise Koopmeiners tercihi iyi olur
yasaklıymışz aten yalancı xd
Lesley ilk intibalar çok kötü belki adaptasyon sorunu yaşadığından öyle gözüküyordur.Hiç kimse almazlarsa diye dedim. Cukucuku dan iyidir heralde
Kim için üstadyasaklıymışz aten yalancı xd