Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler ihtiyacımız olan profili bir farketseler transfer zor değil.3 Ortasaha ismi cıkıyorsa 3üde farklı profil oldugundan dolayı yanlış transferler ile görüşüyoruz.Bizim ihtiyacımız olan 2li ortasahada geniş alanda savunma yapabilen savaşçı top kapma özelliği iyi olan bir ortasaha.Tottenham ortasahası sarr box to box hadi hiç olmazsa o olsun.Fofana falan bize uygun olduğunu düşünmüyorum.Rios savaşçı ortasaha ama teknik verilerine bakmak lazım soru işareti gözümde birde benfica çok sıkıntılı klüp.Koopmeiners izleyenler söylesin fiziksel durumu defansif durumu fena değilse ortalama üstüyse en son olarak onuda denerim.1. 2. özelliği savunma farkındalığı yüksek top kapabilen ortasaha ismi pek çıkmadı galiba başka.Cavaminga bunların içinde en doğru profil gibi duruyor ama gelmeme ihtimali yüksek.Cavaminganın 1-2 tık altını bulmak lazım.

İnş shoptur

1788020500878.webp

şu fofonanın son halinin vücut fotosu aradım bulamadım yanaklar dıolgun ama vücut nasıl acaba.

Fofana'nın Guendouzi'den fazla milli maçı var Fransa'da, Guendouzi'yi Fransa milli diye köpürtüyorlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt