Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana istatistikleri geçen seneki Thuram, Anguissa, Manu Kone ile karşılaştırınca geride gözüküyor
Milan’ın kiralığa bile sıcak bakması normal

Geçen sene İcardi ile Denizi değiştir aynı istatistik hatta fazlasını yapardı o gollerin yarısından fazlası boş kaleye bilerek attırıldı
Gol'ün nasıl atıldığının önemi yok fazlaysa ki İcardi net 1 bitirici o karşı karşıya olan Goller'in çoğunu kaçırabilir Deniz bence..

Evet Singo sakatlanmasın diye maça bile çıkartmıyoruz, bu adam kalsın diyenler var, hiç düşünmem ya gitmeli yada kupa kısmına atılmalı yerinede Ortasaha alınmalı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaşı 800 bin civarına bağlayabilirsek yerli mt havuzundaki tek fw oyuncusuna hayır demem. Ne kadar mal olsa da bayağı örneği var önümüzde çalıştığı sürece hırsı olduğu sürece vasıfsız herifler bile dünya futbolunda yer edinebiliyor.

Burak yılmaz örneği var tarihimizde fe oyuncusu için kritik yaş 25 sonrası. Piyasadan yerli oyuncu alamıyoruz yapılması gereken hamleler bunlar ancak maliyetler çok ucuz olmalı bu tip hamlelerde.

Gol'ün nasıl atıldığının önemi yok fazlaysa ki İcardi net 1 bitirici o karşı karşıya olan Goller'in çoğunu kaçırabilir Deniz bence..
Yabancı kuralı olmasa karşı çıkardım ama 10+4 varken çok karşı değilim pasaport önemli bu kural değişmez muhtemelen uzun yıllar buna sabitleyecekler o yüzden yerlileri toplamak lazım

Maaşı 800 bin civarına bağlayabilirsek yerli mt havuzundaki tek fw oyuncusuna hayır demem. Ne kadar mal olsa da bayağı örneği var önümüzde çalıştığı sürece hırsı olduğu sürece vasıfsız herifler bile dünya futbolunda yer edinebiliyor.

Burak yılmaz örneği var tarihimizde fe oyuncusu için kritik yaş 25 sonrası. Piyasadan yerli oyuncu alamıyoruz yapılması gereken hamleler bunlar ancak maliyetler çok ucuz olmalı bu tip hamlelerde.

800 mü kaldı kardeş? Tesisdeki garsonlar alıyor 500’

Yerli forvet için tag çalışması lazım milli takımın yıllardır en büyük sorunu santraforken , yerli santrafor almak akıl tutulması
Vecino gibi iptal acil

HQ6B0evXwAAOsN0

Fener stopere adil demirbağ istiyordu ligdeki yerli havuzunu öyle düşünün +4 oyuncularını görüyoruz Lesley devre arası yollanır

fofana geldi lemina gitti diyelim

stoper alternatifi kim olacak

problem bu iş

yusuf, deniz ve u23 İYİ bir orta saha en mantıklısı

lesley gibi yalandan bi transfer değil ama
En mantıklısı

Yusuf,Deniz,U23 sağ bek,orta saha

Sallaiyi avrupa ve kupaya yaz. Zaten 3 maç oynadı bi şekil devre arasına kadar ortalama 12 maç oynamış olur yeter ona

Deniz Gül'ün max potansiyel Serdar Dursun benim izlediğim 1-2 maç itibariyle. Pek iş yapacağını zannetmiyorum ama mevcut durumda başka da opsiyon yok gibi duruyor.
Porto max potansiyeli Serdar Dursun kadar olan 19 yaşında bir oyuncuyu 5 milyon verip almaz. Oyle bir şeyi sadece bizim yönetim yapar, bir kere bile izlemedikleri Nhaga'yi Trabzon istiyor diye 5 milyon verip alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt