Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.622
- 81.622
- 4.218
Bir yolunu buluruz gelsin çözüm bulunurO kadar forveti nerede oynatacağız Umut Light
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yolunu buluruz gelsin çözüm bulunurO kadar forveti nerede oynatacağız Umut Light
Gol'ün nasıl atıldığının önemi yok fazlaysa ki İcardi net 1 bitirici o karşı karşıya olan Goller'in çoğunu kaçırabilir Deniz bence..Geçen sene İcardi ile Denizi değiştir aynı istatistik hatta fazlasını yapardı o gollerin yarısından fazlası boş kaleye bilerek attırıldı
Yabancı kuralı olmasa karşı çıkardım ama 10+4 varken çok karşı değilim pasaport önemli bu kural değişmez muhtemelen uzun yıllar buna sabitleyecekler o yüzden yerlileri toplamak lazımGol'ün nasıl atıldığının önemi yok fazlaysa ki İcardi net 1 bitirici o karşı karşıya olan Goller'in çoğunu kaçırabilir Deniz bence..
Maaşı 800 bin civarına bağlayabilirsek yerli mt havuzundaki tek fw oyuncusuna hayır demem. Ne kadar mal olsa da bayağı örneği var önümüzde çalıştığı sürece hırsı olduğu sürece vasıfsız herifler bile dünya futbolunda yer edinebiliyor.
Burak yılmaz örneği var tarihimizde fe oyuncusu için kritik yaş 25 sonrası. Piyasadan yerli oyuncu alamıyoruz yapılması gereken hamleler bunlar ancak maliyetler çok ucuz olmalı bu tip hamlelerde.
En mantıklısıfofana geldi lemina gitti diyelim
stoper alternatifi kim olacak
problem bu iş
yusuf, deniz ve u23 İYİ bir orta saha en mantıklısı
lesley gibi yalandan bi transfer değil ama
Porto max potansiyeli Serdar Dursun kadar olan 19 yaşında bir oyuncuyu 5 milyon verip almaz. Oyle bir şeyi sadece bizim yönetim yapar, bir kere bile izlemedikleri Nhaga'yi Trabzon istiyor diye 5 milyon verip alırlar.Deniz Gül'ün max potansiyel Serdar Dursun benim izlediğim 1-2 maç itibariyle. Pek iş yapacağını zannetmiyorum ama mevcut durumda başka da opsiyon yok gibi duruyor.