Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.574
- 10.189
- 2.638
Evet TC-SPL Kavukçu’nun uçağıBu gercekten Kavukcu'nun ucagi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet TC-SPL Kavukçu’nun uçağıBu gercekten Kavukcu'nun ucagi mi?
Biz FB değiliz takımımda ismi böyle şeylere karışmış oyuncu istemiyorum.Atakanin daha Ispanya'da tamamlanmamis tecavüz davasi var. Onlar böyle seyde agir ceza veriyor. Üstüne Deniz Undava kaptanligi kaybetti. Bize uzak kalsin.
Son seçenek olarak değerlendirmek nedir arkadaş, zaten 2 takım arasında kalmadı mı? Çeviri mi patlıyor acabaGeorge Gardi, Rafael Leão'yu Galatasaray'a transfer olmaya ikna etmek için tüm imkanlarını seferber etti. Ancak Leão, hiçbir zaman bu seçeneğe tam anlamıyla ikna olmadı ve Galatasaray'ı son seçenek olarak değerlendirdi. (@PBPcalcio)
Leao kabul etti haberleri gelir birazdan
Abi Dursun başkanımızın içinde olduğu uçak şu an yaklaşık 950 km hızlarda başkanımız için tehlikeli değil mi buBunlar 2 ay dolaşıp Langı alacaklar bir de üstüne 25 milyon verecekler. Şu yaşadıklarımız resmen kepazelik ve iş bilmemezlikten kaynaklı hayatımda bu yönetim kadar rezil bir yönetim görmedim ki Burak Elmas dahil
Fener CL'de hiçbir maça garanti 3 puan yazamaz.Fb: cl'de de kağıt üzerinde kolay kura çektiler. ister istemez cl'de bir şeyler yapmak isteyecektir. mevcut kadrosu yaşlı ve ağır. iki kulvarı götürmeleri mümkün değil.
Bjk: bunlar da al'de zor kura çekti. kadroları defansif anlamda sıkıntılı. bunları da avrupa yoracaktır. inişli çıkışlı perform vermeleri olası.
Ts: daha şimdiden hoca istifasını verdi-geri çekti. kadroları gereksiz şişik ve Tekke'nin yönetemeyeceği yıldız oyuncular aldılar.
ulan 3 tane düzgün adam alsak güle oynaya şampiyon olacağız. ah ulan dursun ah!!!