Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sancho da alınmamalı. Leao olmuyorsa zaten 23 yaş üstü hakkını Sancho falan gibi bitik adamlara kesinlikle harcamamalıyız. Gitsinler adam gibi orta saha, stoper, yedek forvet alsınlar da kanat transferini de son gün fırsat çıkarsa baksınlar.Ben anlamıyorum , dünyada başka futbolcu mu yok yav. gidin Jadon Sancho yu alın artık .
Dortmund performansı dediğiniz sezon 2021, 6 yıl öncesi. Dortmund'a tekrar döndükten sonra teneke bağlayıp gönderdiler hemen. Son 6 sezonun neredeyse tamamında 30 gol katkısına yaklaşmış, geçmiş Leao'yu burada son sezonuyla yerin dibine sokup bitik diyoruz. Bu hesaba göre Sancho'nun son 5 yılına bakarsak bize gelmek için üstüne para vermesi gerekiyor.Sancho kendini futbola verse ve tüm sezon full motive olup Dortmund performansinin 85% verse ligin üstünde bir kanat oyuncu olur. Ama Dortmund bile öyle basarili gecmisleri olmasina ragmen herife belese yaklasmiyorsa, bu bizi düsündürmeli ve ondan uzak kalmak belki daha mantikli olur.
O kadar da katılmıyorum. Kaliteli bir kanat oyuncu bazen orta saha transferinden daha büyük fark yaratabilir. Sancho eski seviyesine yaklaşabilirse önemli katkı sağlar. Asıl mesele oyuncunun maaşı toplam maliyeti. Bu beceriksiz yonetimler kimseyi alamıyorsa bonservisi elinde olan oyuncular yonelmeli başka çare yok. transferin bitmesine CL kadro bildirimi 3 gün kaldı zamanımız daraliyorSancho da alınmamalı. Leao olmuyorsa zaten 23 yaş üstü hakkını Sancho falan gibi bitik adamlara kesinlikle harcamamalıyız. Gitsinler adam gibi orta saha, stoper, yedek forvet alsınlar da kanat transferini de son gün fırsat çıkarsa baksınlar.
sözde başkanımız para harcamak istemiyor çünkü harcadımı da tam harcamak istiyorBugünde bir şey olmayacak gibi ulan kaldı bir kaç gün o kadar eksik var daha neyi bekliyorsunuz.
16 garantiOsimhen aslinda 15 resmi + 6 m mu 8 mnne reklam cart curt garantisi vardi degil mi?
Son dakika:almayın şu herifi SALAK MISINIZ ALOOOOOOOOO