Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.059
- 16.699
- 3.018
Akın akın Samsunspor atakları inşEvet kim geliyor bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akın akın Samsunspor atakları inşEvet kim geliyor bugün
Yabancı kuralından yakınmakta herkes haklı.Adminim Okan’in yabanci kuralindan yakinmasina ne diyeceksin? Orta saha almayacaklar gibi.
Tamam da bunlarin gorevi cozum bulmak. Orta sahanin dususunu gormeyen, Lemina ile sozlesme yenileyen, Torreira’nin gidisine yol vermeyenler kendileri. Bir de Singo’ya teklif gelmesine ragmen gonderemeyisleri var. Singo muhtemelen maasi begenmedi. Akilli yonetim bonservisin bir kismini Singo’ya verir cikardi. Daha cok cok sacmaliklari var. Yaz yaz bitmez.Yabancı kuralından yakınmakta herkes haklı.
Artık dün akşam nihayet herkes anlamıştır diye umuyorum, sol stoper Apo'nun yedeği olacak şekilde değil, Apo'yu yedek burakacak şekilde yapılmalıdır.
Apo iyice yavaşlamış, ne koşabiliyor, ne dönebiliyor ne hava topu alabiliyor.
%100U23 hakkın var ama Pape Sarr almak istesen 3 ay erken doğdu diye alamıyorsun saçma sapan kurallar
Evet kim geliyor bugün
Bunlardan bağımsız mevcut yabancı sınırı tamamen garabet.Tamam da bunlarin gorevi cozum bulmak. Orta sahanin dususunu gormeyen, Lemina ile sozlesme yenileyen, Torreira’nin gidisine yol vermeyenler kendileri. Bir de Singo’ya teklif gelmesine ragmen gonderemeyisleri var. Singo muhtemelen maasi begenmedi. Akilli yonetim bonservisin bir kismini Singo’ya verir cikardi. Daha cok cok sacmaliklari var. Yaz yaz bitmez.
Avrupa olmasa evet. Avrupa korkutuyor beni o kadar geniş kadromuz yokelde güzel olan şey şu
fener ve bjk sezonu erken açtı çok formdalar bu yüzden
biz ise daha oturmadık, leao batrakov vs yeni geldi, dünya kupası dönüşü bazı oyuncular hala ritmini bulmadı
ve buna rağmen an itibariyle liderlik koltuğundayız.
biz birkaç haftaya ritmimizi buldukça kıra kıra ilerleyeceğiz bence.
Bugun pazar, yonetim offline.Evet kim geliyor bugün
Sen onu bunu boşver de esas devre arası kopacak yangın... şimdi herkes kadroyu öyle ya da böyle bir şekilde doldurdu... ama ilk yarı bittiğinde herkes eşek gibi takviye yapmak isteyecek takıma... Hele de puan tablosunda biraz altta kalanlar ya da yaptıkları transferleri tutmayan takımlar. Bak o zaman göreceksin... kimse ne takviye yapabilecek ne başka birşey... o zaman federasyon bu saçma kuralı değiştirmek zorunda kalabilir...Bunlardan bağımsız mevcut yabancı sınırı tamamen garabet.
Mevcudun üstüne Sarr koyma şansını elinden alıyor, daha stabil bir geçiş sağlayabilirdin böyle.
Şimdi oyuncu almak için oyuncu göndermek zorundasın.
Lemina bundan bağımsız bence, Lemina yerine gelecek adam Fofana işte ve Lemina kadar katkı verememe riski var, istiyorsan al tabii.
Fb fazlaliklari gonderince cik genis olmayacak kadrosuAvrupa olmasa evet. Avrupa korkutuyor beni o kadar geniş kadromuz yok
Fb bi miktar daha geniş bizden ama takım yaşlı
3 ay beklemeseler eminim Lemina’dan daha fazla fayda saglayabilecek birini bulabilirlerdi. Evet yabanci kurali rezil ama durumumuzun sorumlusu yonetim, kural degil.Bunlardan bağımsız mevcut yabancı sınırı tamamen garabet.
Mevcudun üstüne Sarr koyma şansını elinden alıyor, daha stabil bir geçiş sağlayabilirdin böyle.
Şimdi oyuncu almak için oyuncu göndermek zorundasın.
Lemina bundan bağımsız bence, Lemina yerine gelecek adam Fofana işte ve Lemina kadar katkı verememe riski var, istiyorsan al tabii.