Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen onu bunu boşver de esas devre arası kopacak yangın... şimdi herkes kadroyu öyle ya da böyle bir şekilde doldurdu... ama ilk yarı bittiğinde herkes eşek gibi takviye yapmak isteyecek takıma... Hele de puan tablosunda biraz altta kalanlar ya da yaptıkları transferleri tutmayan takımlar. Bak o zaman göreceksin... kimse ne takviye yapabilecek ne başka birşey... o zaman federasyon bu saçma kuralı değiştirmek zorunda kalabilir...

Daha yangının kralını görmedik bekleyin ocak ayını...
Ona birşey diyemem, sakatlık dışında ocak transferi boş iş çünkü bana göre.

Maç trafiği eylül ocak hattında yoğun oluyor, sen bundan sonraki dönem için kadro genişletiyorsun.

Türk takımları dünyada en çok transfer yapan takımlar, en çok davalık olan da biziz, sebebi bu aptalca transferler.

Goztepe'den 20 dk baski yedik. CL'de min x 10 kuvvetinde rakipler. Orta saha!
Aslinda baskidan ziyade organizesizlik ve sahada kim ne yapiyoru uzun zamandir oturtamiyoruz gibi geliyor bana.

Batra girince cok etki etti, osimhene yakin biri vardi kadrajda , sara top trafiginde yerini buldu. O 15 20 dk cok iyi oynadik-baski nerdeyde yoktu orada. Sara cikti, singo girdi, lemina nerede oynadi o surede anlamadim - tekrar koptu orda baglanti.

En azindan ben oyle dusunuyorum.

3 ay beklemeseler eminim Lemina’dan daha fazla fayda saglayabilecek birini bulabilirlerdi. Evet yabanci kurali rezil ama durumumuzun sorumlusu yonetim, kural degil.
Sanmıyorum, ben Lemina için 1 yıldır yazıyorum, baby Lemina diye birşey yok.

Böyle alan kaplayan, dinamik 6 numara profili öyle kolay bulunabilecek birşey değil.

Bu profilde devre arası istediğimiz Pape Gueye 40 m euro.

Şimdi ismi geçen Fofana da düşüşte.

Onyedika alabilirdin 9 m euroya ama seviye olarak Lemina’nın çok gerisinde bir adam o da.

Okan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.
Antu açılmadı mı hala

U23 hakkın var ama Pape Sarr almak istesen 3 ay erken doğdu diye alamıyorsun saçma sapan kurallar
Almak isteyen, becerikli olan alır. Adamlar gecen sene sadece ligde 19 gol atan, bu sene Sampiyonlar ligi elemelerinde 4 golu olan Talisca'yi gönderdi.
Orta saha almak isteyen adam Sara'yi gönderir alır; Sara'yi göndermek istemiyorsa Sallai'yi gönderir, oraya bir yerli yada 23 yas alti bir sag bek alır.

Aslinda baskidan ziyade organizesizlik ve sahada kim ne yapiyoru uzun zamandir oturtamiyoruz gibi geliyor bana.

Batra girince cok etki etti, osimhene yakin biri vardi kadrajda , sara top trafiginde yerini buldu. O 15 20 dk cok iyi oynadik-baski nerdeyde yoktu orada. Sara cikti, singo girdi, lemina nerede oynadi o surede anlamadim - tekrar koptu orda baglanti.

En azindan ben oyle dusunuyorum.
Katiliyorum Can. Batra girince Apo ciktigindan ilerde +1 olduk. Guclu rakibe bunu yapamayiz. Sonra ilerden ilk oyuncu cikarttigimizda fakirlesti hucum. ( Batra gayet iyiydi bence)

Katiliyorum Can. Batra girince Apo ciktigindan ilerde +1 olduk. Guclu rakibe bunu yapamayiz. Sonra ilerden ilk oyuncu cikarttigimizda fakirlesti hucum. ( Batra gayet iyiydi bence)
Batra ismen iyi kotuden ziyade cevresindeki herkesi rahat ettirdi. Top almaya giden, yaklasan, boslugu dolduran isler oldu - en iyi etkiyi sara yasadi, hatta gol kosusu atip 3uncu biriyle(osi) pas alip gol atti.

yuruyen ,topu izleyip takilan kimse olmadi nerdeyse ikinci yari basinda.

Apo cikinca singo girince - hele hele sol stopere, zaten sorunlu stoperligi sola girdi, gecen sene hangi lig maciydi ayni pozisyonda bakakalmisti gol yemsitik unuttum deplasmani simdi- lemina yerini kaybetti, eren sol kanat derken defans cok kaotik bir hal aldi. Orayi iyi etud etmesi lazim hocanin. Ileriye duzgun top cikaramadik mesesla o kisimda. Karambollerle bitirdik maci-alahtan yendik, ele mele carpan top, karmabolde bir sut falan 3-3 olabilirdi o kisimda.

10 maçta 1 gol atan forvet + yeni Ndombele ile transferi kapatacaklar. Nereden buluyorsunuz bu kadar işe yaramaz adamları vallahi aklım almıyor? Dandik oyuncu bulmakla görevli scout var heralde.

Barışın durumunu Dünya kupası destekli okan sezon yüklemesi olarak düşünmek istiyorum.

Umarım öyledir, isteksizlik kaynaklı çalışmama ise cidden büyük sorun geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt