Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 763
- 329
- 663
Almak istediğimiz bir oyuncu olsa ekmek banardır ekrana
8 Numara'da kalmalı kesinlikle
Erzurum'daki asistini unutmuşum, hatırlayınca nasıl mutlu oldum, seviyorum sanırım Sara'yı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veda maçına çıktı deriz.Camavinga hayali cart curt o sirada camavinga ilk11
Ekli dosyayı görüntüle 333794

biz fenere göre yaş olarak hayli genç bir takım olacağız
yusuf biteli filan
6 numaraya şöyle locatelli gibi tutucu ama ayağı da çok iyi bir uzman bulmamız lazım
batrakov ve sara çift 8 gibş önde şeao osimhen sane barış kim oynarsa aksın gitsin
locatelli rodri eski liverpoollu fabinho veya bizşm melo gibi hem fizikli hem temiz ayaklı ve bizim alabileceğimiz 6 numara kim var
yaşı önemli değil
Paredes 29 felan olsa baya isterdim puşt karakteride is yapardi baya 1 tane boyle puşt lazimbiz fenere göre yaş olarak hayli genç bir takım olacağız
yusuf biteli filan
6 numaraya şöyle locatelli gibi tutucu ama ayağı da çok iyi bir uzman bulmamız lazım
batrakov ve sara çift 8 gibş önde şeao osimhen sane barış kim oynarsa aksın gitsin
locatelli rodri eski liverpoollu fabinho veya bizşm melo gibi hem fizikli hem temiz ayaklı ve bizim alabileceğimiz 6 numara kim var
yaşı önemli değil
Locatelli efsane olur oyun değişir.
Toreyra sokağa çıkmaya korkuyor herhal surekli yurtdisina kaciyor.
Bizim altyapıdan. Kendisin bir röportajı vardı yetersiz bulunduğu için gönderilmiş ve Fb alt yapısına geçmiş.yusuf akcicek fb altyapisindan yetisme galiba
Aynı kanıdayım, umarım bu iş olur.
yusuf kesin keser de okan apokerim’i kesebilir mi sorun oYusuf'un Abdülkerim'i keseceğini düşünüyorum, Milli takımın ideal stoper ikilisi de Yusuf-Ozan olacaktır gelecek turnuvada
Bu eleman böyle insanları hedef göstermeye devam ederse daha çok futbolcunun fiziksel müdahale yaşama ihtimali var kulübün bu lavuğu içeri tıkaması lazım