Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oldu olacak herkese bi helikopter verelim doğrudan deplasmana tatilden gelsinler sinirlendim yine

biz fenere göre yaş olarak hayli genç bir takım olacağız

yusuf biteli filan

6 numaraya şöyle locatelli gibi tutucu ama ayağı da çok iyi bir uzman bulmamız lazım

batrakov ve sara çift 8 gibş önde şeao osimhen sane barış kim oynarsa aksın gitsin

locatelli rodri eski liverpoollu fabinho veya bizşm melo gibi hem fizikli hem temiz ayaklı ve bizim alabileceğimiz 6 numara kim var

yaşı önemli değil

Locatelli efsane olur oyun değişir.

biz fenere göre yaş olarak hayli genç bir takım olacağız

yusuf biteli filan

6 numaraya şöyle locatelli gibi tutucu ama ayağı da çok iyi bir uzman bulmamız lazım

batrakov ve sara çift 8 gibş önde şeao osimhen sane barış kim oynarsa aksın gitsin

locatelli rodri eski liverpoollu fabinho veya bizşm melo gibi hem fizikli hem temiz ayaklı ve bizim alabileceğimiz 6 numara kim var

yaşı önemli değil
Paredes 29 felan olsa baya isterdim puşt karakteride is yapardi baya 1 tane boyle puşt lazim

Yusuf'un Abdülkerim'i keseceğini düşünüyorum, Milli takımın ideal stoper ikilisi de Yusuf-Ozan olacaktır gelecek turnuvada

Avrupa ve derbiler için değil ama ligdeki çoğu maça şöyle başlamamız gerektiğini düşünüyorum

--------------------Uğurcan
Sallai ---- Sanchez ----- Apokerim/Lemina - Kazımcan
---------------Torreira-----Batrakov
----Sane/Barış-------Yunus-----------Leao/Barış
--------------------Osimhen

Bu eleman böyle insanları hedef göstermeye devam ederse daha çok futbolcunun fiziksel müdahale yaşama ihtimali var kulübün bu lavuğu içeri tıkaması lazım

bence taraftar gurubumuz apo sloganı atacağına bu adamı bulup bacaklarını kırmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt