Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina da bizde 11 oynadı ama gitmesi konuşuluyor. Camavinga'nın yerine geçebilecek 3 merkez oyuncusu (Tchouameni, Pitarch, transfer) olacak muhtemelen Madrid'in. Satabilirler yani.
Lemina da bizde 11 oynadı ama gitmesi konuşuluyor. Camavinga'nın yerine geçebilecek 3 merkez oyuncusu (Tchouameni, Pitarch, transfer) olacak muhtemelen Madrid'in. Satabilirler yani.

Sergio martinez diye bir merkez orta saha alabilirler dun romano mu ne yazdi .. Kiralanmadan direk katilma durumu var..
Tabi ekstra birini daha almadan satmazlar Camawingayi keske Rodriyi cekselermis..
Ayrica Touchameni de sakat mecburlar oynatmaya

Birak Allah askina konyak akillanmaz..
Ulan tum basini karsina alip Leao transferini bilmissin hala sacma sapan muhabbetler pesindesin ..
Kac kere yazistik ozelden bu konuyu adam durduramiyor kendini ..
Bani daimi mi bilmiyorum ama yerinde olsam tekrar gelmem foruma ..Ayni sekilde forum yoneticisi olsam da almam tekrar..

Baslarda baya isin dalgasindaydim ama dedikleri ciktikca heyecanlandirdi herkesi..Yine de bu donem tolgahanla birlikte tek takip ettigim kisi oldu ..
foruma seref ozgur ahmet denizci : ) lerden sonra yeni bir soluk katti
Büyük ihtimal bir daha buraya giremez.

IMG_6675.webp

boteli gol bildirimi geldi
Bu yazıyı yazdığın zaman yazacaktım ama Mobil'den girdiğim için mesaj gitmemiş 😀 Transfer Konu'sunda senin fotoğrafı görünce aklıma Fb Maçları'nda Cemremle beraber ilk siz yazıyodunuz o aklıma geldi 😀 Galatasaray'ımızın Maçlar'ını izlerken sadece Maç'a odaklandığım için Çorum'a falan filan bakamıyom 😀 Bu yazıyı da görünce kahkaha attım ben kanks yav 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt