Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.568
- 8.617
- 1.233
adam Brahim Diaz'ı bile bırakmıyor o kadar topçu varken Camavinga'yı asla bırakmaz gibi görünüyorCamavinga işi olmaz. Tamamen gözden çıkarsalar ilk 11 oynatmazlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam Brahim Diaz'ı bile bırakmıyor o kadar topçu varken Camavinga'yı asla bırakmaz gibi görünüyorCamavinga işi olmaz. Tamamen gözden çıkarsalar ilk 11 oynatmazlardı
Lemina da bizde 11 oynadı ama gitmesi konuşuluyor. Camavinga'nın yerine geçebilecek 3 merkez oyuncusu (Tchouameni, Pitarch, transfer) olacak muhtemelen Madrid'in. Satabilirler yani.
Lemina da bizde 11 oynadı ama gitmesi konuşuluyor. Camavinga'nın yerine geçebilecek 3 merkez oyuncusu (Tchouameni, Pitarch, transfer) olacak muhtemelen Madrid'in. Satabilirler yani.
Video’yu izlemeni tavsiye ederim. Yusuf’un fenerde ki halini iyi biliyorum yüzü hep dolgundu ama video da çok kilo fazlası olduğu belli altda ki yorumlarda da aynı ifadeleri kullanan çok kişi olmuşyüzü öyle onun
Galibaekside kufur serbest mi
Büyük ihtimal bir daha buraya giremez.Birak Allah askina konyak akillanmaz..
Ulan tum basini karsina alip Leao transferini bilmissin hala sacma sapan muhabbetler pesindesin ..
Kac kere yazistik ozelden bu konuyu adam durduramiyor kendini ..
Bani daimi mi bilmiyorum ama yerinde olsam tekrar gelmem foruma ..Ayni sekilde forum yoneticisi olsam da almam tekrar..
Baslarda baya isin dalgasindaydim ama dedikleri ciktikca heyecanlandirdi herkesi..Yine de bu donem tolgahanla birlikte tek takip ettigim kisi oldu ..
foruma seref ozgur ahmet denizci : ) lerden sonra yeni bir soluk katti
bugünde boş geçecek anlaşıldı ulan dursun
O turşu fıçısının buraya geleceğini sanmıyorum o olmazsa orta saha almadan kapatırız.Net Camawinga cevabi bekliyoruz .3 gun kala %5 ihtimalin pesinden kosuyorlar.. Muhtemelen o olmayinca Fofana cekecekler
1. Umut 2. Sen yav musap bu kolpacıları çok mu arıyorsunuz bir şey bildikleri yok 10 iq'su ile aklınca Gizem yaratıyor. gizem demisken gizem karaca'ya bayılırım.
Bi ara bize yazildi. Son gunlerde de febeye yaziliyordu. Bakalim nasil bi topcuymis
pazartesi günü transfer dönemi bitiyor bu da pazartesini işaret ediyor işte zeka!!!
Bu yazıyı yazdığın zaman yazacaktım ama Mobil'den girdiğim için mesaj gitmemişboteli gol bildirimi geldi